2789

چطوری برای بیرون موهاتون رو استایل میکنید ؟ من موهام تا بالای باسنمه و دوست دارم باز باشه برا همین هربار قبل بیرون رفتن یک ساعت سشوار میکشم و خیلی خسته میشم و اصلا نمیتونم عجله ای و یهویی جایی برم ولی اگه سشوار نکشم گره میخوره تو هم

تمام شد! کاملا تمام شد! هیچوقت انقدر تمام نشده بود! نمیتوانید باور کنید تا چه حد تمام شده!

نه نمیکشم......استایل هم بلد نیستم..........کلا تو اینچیزا خلاقیت ندارم...........دیروز رفتم کوه موهامو باز گذاشته بودم یه چند نفری گفتن موهات قشنگه.......همین

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

من از این بابت خیلی راحتم میدم زیر روسری😁

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بباف موقع خواب و توخونه

بعد از اسیب دیدن ادما دو راه دارن یا اسیب بزنن به بقیه تا خنک شن یا کمک کنن بقیه اون اسیبو نبینن زخم خودشون التیام پیدا کنه. راه دوم انتخاب منه و تا قیامت لعنت خدا بر زنان کثیفی که راه اول رو انتخاب میکنن و ول میچرخن توی نی نی سایت جهت عقده گشایی و خنکی دلشون زندگی و روان و جسم و مال و حال بقیه رو اسیب میزنن و منطقشون اینه: دیگی که برا من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه

نه نمیکشم......استایل هم بلد نیستم..........کلا تو اینچیزا خلاقیت ندارم...........دیروز رفتم کوه موه ...

حتما موهات خودش لخت و نرمه من سشوار نکشم شکل برق گرفته ها میشم

تمام شد! کاملا تمام شد! هیچوقت انقدر تمام نشده بود! نمیتوانید باور کنید تا چه حد تمام شده!

این همه سشوار کشیدن مورو خراب میکنه .خشک میشه.همیشه باز نذار.یه وقتایی بباف یا با کلیپس ببند

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

من از این بابت خیلی راحتم میدم زیر روسری😁

منم فقط دانشگاه رفتنی راحتم همش میره زیر مقنعه 😁

حتما موهات خودش لخت و نرمه من سشوار نکشم شکل برق گرفته ها میشم

یکم حالت داره ..........نه اونقدرم صاف نیست...........باشگاهم میرم میبافم

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم