2789
عنوان

وای حالم از رفتارای مامانم به هم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 46 پست
ببین اگر میتونی و دوست خوبی داری. به اون بسپر جلوی بابات مسخرت کنه. بگه چرا ایتحوری هستی. یا از عمه ...

والا از بچگی بهمون گفتن باید حفظ ظاهر کنید

از درون هیچی نمیخوریم و نمیپوشیم ولی اینقدر جمع کردن که هرچی فامیل و دوست و آشنا داریم فکر میکنن ما داریم تو قصر زندگی میکنیم و همه چی فراهمه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واقعااا برای مامانم متاسفم که اینجوریه،حالم داره از کاراش به هم میخوره از دهن بچه خودش میگیره که بعد ...

در آینده،زنداداشت!

این همه تو جنگ شهید شدن البته دور از جونتون ولی از این مثالا برای مادرت بگو...

آهای کاربری که از فسنجون خوشت نمیاد،منم از تو خوشم نمیاد!فهمیدی؟😒

والا از بچگی بهمون گفتن باید حفظ ظاهر کنیداز درون هیچی نمیخوریم و نمیپوشیم ولی اینقدر جمع کردن که هر ...

من چون دیگه شوهرم از نزدیک دارم میبینم ابدا حسرت پولدارا رو نمیخورم

میگم خدا میدونه برای خرید این ماشین شاسی بلند چقدر گرسنگی کشیدن

آهای کاربری که از فسنجون خوشت نمیاد،منم از تو خوشم نمیاد!فهمیدی؟😒

شوهر منم خسیس درکت میکنماما پدرم ماشالا ولخرجه،درحالیکه یه خونه ۶۰ متری پایین شهر و یه پراید مدل پای ...

وای خوشبحالت حداقل خونه بابات چیزی به دلت نموند

اون روز کارت داده به داداشم بعد اینکه خواهرم یه روز گریه کرده بره چیپس بخره

بعد میگه یدونه بخر سه تامون با هم بخورید

بعد بهش گفت کارت میکشی حواست باشه قبض اش بیار ۷۰ میلیون داخل کارتو هس یوقت کارتم خالی نکنن بدبخت بشم

در آینده،زنداداشت!این همه تو جنگ شهید شدن البته دور از جونتون ولی از این مثالا برای مادرت بگو...

اره من کاملا میدونم که الان از دهن من میگیرن که بعد بدن دختر مردم بخوره

مامانم میگه داداشت ماشین میدم بهش خونه هم یکی از خونه هامون خالی میکنیم میدیم دستشون اگر خواست ازدواج بکنه

والا من که بدم نمیاد داداشم خوشبخت بشه بدمم نمیاد مامانم اینا کمک اش کنن ولی میگم حداقل یه دست لباس و غذا رو دیگه از ما دریغ نکنید 😭

دعانویس مامانت کیه

خودش

زنای مردم شوهرشون که پول میده میرن به خودشون میرسن و خرج میکن شوهراشون هم دیگه نمیده

ولی مامان من هرچی بابام میده میکنه طلا یه قرون برای خودش و بچه هاش برنمیداره بعد هی کم کم جمع میکنه یهو میفروشه خونه میخره میزنه به نام بابام بخاطر همین بابام هرچی داره میزنه به کارتش

خودشزنای مردم شوهرشون که پول میده میرن به خودشون میرسن و خرج میکن شوهراشون هم دیگه نمیدهولی مامان من ...

تنها چیز امیدوار کننده ای که میتونم بگم اینه که همش برای شماست...ولی الان نمیدونم واقعا چیکارکنی(:

Maybe in another life...💔

تنها چیز امیدوار کننده ای که میتونم بگم اینه که همش برای شماست...ولی الان نمیدونم واقعا چیکارکنی(:

برای من که نیست

تازه بابام میگه برو کار کن بزرگ شدی برای خودت جهیزیه بخر

برای داداشام و زنشون و اینا هست

خوش بحال شون از دهن من گرفتن برای من لباس نخریدن کردن خونه که اونا برن راحت زندگی کنن

من که حلال نمیکنم مامان بابامو