2789
عنوان

وای حالم از رفتارای مامانم به هم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 46 پست

تقصیر مامانته ، باباتم بدش نمیاد زنش پولارو ذخیره میکنه
تو و مامانت نمیخورین و نمیپوشین یه روزی زن داداشت همه رو جبران میکنه با خوب پوشیدن و خوب خوردن و خوب گشتن، ولی در کمال تعجب اون روز بازم مامانت پشیمون نیست 😂 چون ما الان همینطوریم، دعوا کن و فشار بیار تا بهت پول بدن

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با اینکارا هیچی تغییر نمیکنهبابام شبانه روز کار میکنه کلی در میاره ولی همرو میده مامانم بعد مامانم ج ...

ببین اگر میتونی و دوست خوبی داری. به اون بسپر جلوی بابات مسخرت کنه. بگه چرا ایتحوری هستی. یا از عمه ها و عموت کمک بخواه

زور نزن نمیتونی تغییرش بدی فقط اعصاب خودت خرد میشه. این مدل ادمها مثل آهن در برابر تغییر مقاومند

اره میدونم سال هاست که اینجوریه

بچگیم با بدبختی گذشت سر همین کاراش

میدونی از چی میسوزم ؟از اینکه بابام شبانه روزی داره کار میکنه و این همه در میاره ولی ما حسرت یه دست لباس داریم

با اینکه اینهمه طلا و خونه و ماشین داریم ولی حسرت کوچیک ترین چیزا رو دلمون هس

اگر بابام نداشت دیگه میگفتم آقا نداره چیکار کنه

ولی الان که داره و اینجوری ...

خیلی خیلی ببخشیدا بابات یکم زیادی زن ذلیله

میدونم،کل زندگیش رو داده دست مامانم بعد چون مامانم از این زنای نیس که خرج کنه و هرچی میده دست اش براش میکنه خونه و ماشین و طلا خوشش اومده

با بابات صحبت کن بگو درسته پس انداز میکنید اما هر ماه یه مبلغی رو به عنوان پول تو حیبی به بچه ها بده ...

فایده نداره بخداا میگه من فقط وظیفه ام در آوردن هست میدم مامان تون خرج کنه

وای خب سوءتغذیه میگیرن بچه ها.نمیشه خودت بری سرکار ؟

بخدا دوست دارم برم ولی ۱۷ سالمه رشتم هم تحربیه مدرسه ام هم نمونه دولتی هس خیلی از نظر درسی تحت فشارم دیگه وقت نمیکنم

اره سوءتغذیه که همین الان هم گرفتن

ما کلا دو تا وعده در روز غذا میخوریم شام هم دیگه میگه ولش اینقدر لاغر شدن خواهر و برادرم اینقدر نگرانم

به نظر من از همین الان شروع کن به کار کردن، مثلا توی خونه تایپ کن، یا یه کاری مثل ادمینی یاد بگیر و ...

وای خیلی دوست دارم کار کنم ولی درسم هم هس سنگینه درسم دیگه کشش رو ندارم واقعا

بیچاره داره میگه یخچال خالیه همیشه مامانش کلی طلا ملا داره. مشاوره لازمی

من مشاوره لازمم یا مامانم ؟

خب یخچال خالی باشه ولی آدم ۶ تا خونه و ۳ ماشین و چند کیلو طلا داسته باشه چه فایده ای داره ؟

فایده نداره میگه من هرچی دارم و ندارم میدم دست مامان تون برین با خودش حرف بزنین

بابات میگه خرج نکنه خساست اول از باباته مادرت اجرا میکنه شاید پدرت فکر میکنه شماها لیاقت ندارید یا اگه براتون پول خرج کنه پررو میشید میزاریدش میرید

شوهر عممه منم اینجوریه فکرمیکنه پول خرج کنه بچهاش میزارنش میرن حتی یدخترش میخواست مهاجرت کنه مدتی تو غذاش مواد شیمیایی میریختن بیچاره دخترش کمی مریض احوال شد

کلا شوهرعمم خیلی دنیا پرستو پول پرست و خودخواهه

اینایی که بچه زیاد میارن خیلی دنیا پرستن و سخت از دنیا دل میکنن و ازمرگ بشدت میترسن دلشون میخواد بچهاشون جاشون بمیرن انقدر دنیا پرستن

من مشاوره لازمم یا مامانم ؟خب یخچال خالی باشه ولی آدم ۶ تا خونه و ۳ ماشین و چند کیلو طلا داسته باشه ...

نه مامانت که نمیاد😂😂😂یه کاربر بهت گفت خر چه داند قیمت نقل وونبات با اون بودم. تو کاملا حق باهاته و ذهنم درگیر مشکلت شد

تقصیر مامانته ، باباتم بدش نمیاد زنش پولارو ذخیره میکنهتو و مامانت نمیخورین و نمیپوشین یه روزی زن دا ...

واقعااا برای مامانم متاسفم که اینجوریه،حالم داره از کاراش به هم میخوره از دهن بچه خودش میگیره که بعدا کی بیاد بخوره؟

اره بابام هم خوشش اومده میبینه مامانم هیچی خرج نمیکنه هرچی داره و نداره میزنه حساب مامانم

شوهر منم خسیس درکت میکنم

اما پدرم ماشالا ولخرجه،درحالیکه یه خونه ۶۰ متری پایین شهر و یه پراید مدل پایین داره

کاش میشد تو رو هم ببرم یه هفته خونشون کمی جون میگرفتیم...

آهای کاربری که از فسنجون خوشت نمیاد،منم از تو خوشم نمیاد!فهمیدی؟😒