2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

توروخدا اگه میدونی بگو چیه؟؟

ببرای زیاد قد بالا رفتن قد من خیلی داروهای سنتی یا

این کاربری دست دو نفره🫶🏻 علی یا ایها العشقا چه کردی با دل ماها که زورت بیش از اینها است نه در حال بلکه دوران ها:) ♡

ببرای زیاد قد بالا رفتن قد من خیلی داروهای سنتی یا

ییا توی اینستا خیلی دیدم و حتی خیلی هم رضایت دیدم ای درست کردن چشم هم باید بگم که همچین عملی هست و کرهایها انجام دادند

این کاربری دست دو نفره🫶🏻 علی یا ایها العشقا چه کردی با دل ماها که زورت بیش از اینها است نه در حال بلکه دوران ها:) ♡

عزیزم چراهی؟؟؟

ووااا چه راهی چیه خب ورزشایی مثل والیبال خیلی رو قد تاثیر دارن دکتر هم میتونی برای افزایش قد بری

بعد مگه پوست و قد خودت چشه انقدر ناشکری نکن حتما این بهت میومده که خدا بهت داده

اگه اتفاقی بعد از دعوا و بحث تو تاپیکتون شرکت کردم بدونید اسم کاربریتون یادم نبوده

ییا توی اینستا خیلی دیدم و حتی خیلی هم رضایت دیدم ای درست کردن چشم هم باید بگم که همچین عملی هست و ک ...

بزنی درشت کردن عمل چشم برات بالا میاره برای سفید کردن پوست هم باز یه عمل دیگه هست که انجام میده میخوای میتونی بزنی نت میخواییم خلاصه برات بگم

ووااا چه راهی چیه خب ورزشایی مثل والیبال خیلی رو قد تاثیر دارن دکتر هم میتونی برای افزایش قد بری بعد ...

آآره ورزشم یکی از راههاشه ولی همیشه جوابگو نیست برای بعضیها اینه که باعث شده یه سریا یه دارویی بسازن که باعث بلندتر شدن قد بشه من تو روبیکا و اینستا خیلی دیدم تبلیغ این دارو حالا اسمشو یادم نیست

ووااا چه راهی چیه خب ورزشایی مثل والیبال خیلی رو قد تاثیر دارن دکتر هم میتونی برای افزایش قد بری بعد ...

عزیزم من ۲۳سالمع یجوری گفتی راهش هست قلبم تن تن زد فک کردم واقعا هست