2789

چندروزه حالم وحشتناک خرابه ویروس گرفتیم کلی هم کارریخته سرمون نمتونیم انجام بدیم همه رومجبوره خودش انجام بده باامروز۵روزه چراخوب نمیشم ازدیروزعصرخیلی حالم بده تروخدابرامون دعاکنیدمرگوبه چشام دیدم بسکه حالم خراب دیشب تاصبح شوهرم نخوابیدبسکه حالم بدبودمنم برم حرم اقابراتون جبران میکنم 😔من اصلاادم ضعیفی نیستم ولی این ویروس وحشتناک ازپادرآورده منو😔

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁

سلامتی یاشه برات الهی ویروس چی هست

نمدونم فقط حالم خیلی خراب مرتب تب ودرد😔

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الهی خدا بهت سلامتی بده منم درگیر بی خوابیم شبا بی خواب شدم الکی...بچه هم دارم

قربونت لابداسترس داری یافکروخیال زیادمیکنی قبل خواب یه دمنوش بخور

برات دعا میکن عزیزم ... من ذهنم ویروس گرفته انگار انقد که بیخوابی میگیرتم یهو چندشب

قربونت برم حرم اقاحتمابرات جبران میکنم شایدبادعای شما خوب شدم 😔

قربونت لابداسترس داری یافکروخیال زیادمیکنی قبل خواب یه دمنوش بخور

اشتباه کردم نخوردم ولی خوابمم نمیبره مخصوصا الان ک دیگ روز شد...اره فکروخیال الکی خدا نجاتم بده فقط

شاد و سلامت باشید 💐

اشتباه کردم نخوردم ولی خوابمم نمیبره مخصوصا الان ک دیگ روز شد...اره فکروخیال الکی خدا نجاتم بده فقط

انشاا..حال دلت خوب بشه 💐♥️

قربونت برم حرم اقاحتمابرات جبران میکنم شایدبادعای شما خوب شدم 😔

عزیزی سایت رو سر بچه ات باشه الهی مراقب خودت باش...دعا کن من بخوابم شبا خستم از فکر کردن

شاد و سلامت باشید 💐

عزیزی سایت رو سر بچه ات باشه الهی مراقب خودت باش...دعا کن من بخوابم شبا خستم از فکر کردن

چشم منم برات دعامیکنم 🙏