2789
یه آزمایش خون بده مشخص بشه مشکلت چیه سریع درمان میشی گلم ان شاءالله که به زودی مشکلت حل بشه

باشه انشاا..🙏

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁

نمدونم اسمشواول دخترم گرفت بعدمن بعددختردیگم همه تویه روز افتادیم خیلی سریع شیوع پیدامیکنه

بات دعا میکنم خوب شی عزیزم

مادرم غم نبودت منو داره از پا در میاره مامان خیلی وقته نیومدی ب خابم خیلی دلتنگتم 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بات دعا میکنم خوب شی عزیزم

فدات بشم🙏♥️

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁

عزیزم انشالله که زودار خوب شی و همه جیز درست شه برات یه حمد خوندم تو هم حرم اقا رفتی واسه مادر سدنم ...

انشاا..چشم حتما🥺🙏

نترس تموم میشه روحیتو نباز

انشاا..بادعای دوستان🙏💐