2789
هفته ای چن بار باید انجام بدیم

زیاد نباید انجام بدی .نهایت هفته ای ۲بار .اگر دی یا دوستت میسوزه کمتر انجام بده

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۵۰۰سفارش دادم توراهه هنوز دستم نزسیده نمیدونم چجوریه

خوبه اینم من قبل از خرید پرایم تحقیق کردم مای هم خیلییییی تعریف میکردن ازش خودمم میخوام بخرم

اگه قرار باشه صد بار دیگه هم دنیا بیام و زندگی کنم با تمام وجودم تک تک سلولام دلم میخواد تو یار و رفیقم باشی،من میخوام همه ی زندگیمو با تو باشم...وقتی تو میخندی من جون دوباره میگیرم...

نه من موندم واقعا مثلا ابرسان ویشی میخریدم سه و نیم الان احتمالا ۱۵ باشه .... رژ مدادی هفتصد بود الا ...

سیسی دیگه باید از این سنگ سفیدا استفاده کنیم

اسمش چیه؟روشور؟😂

اگه قرار باشه صد بار دیگه هم دنیا بیام و زندگی کنم با تمام وجودم تک تک سلولام دلم میخواد تو یار و رفیقم باشی،من میخوام همه ی زندگیمو با تو باشم...وقتی تو میخندی من جون دوباره میگیرم...

مرسی عزیزم

عزیز دلمی

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

سیسی دیگه باید از این سنگ سفیدا استفاده کنیماسمش چیه؟روشور؟😂

عاره وضع خیلی خرابه ، صابون گلنارم خوبه

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  

ماسک حنا با ماست

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.