2789

کرمو نمیدونم

اما هایفو کردم خوردم سفت و لیفت شد

اگه قرار باشه صد بار دیگه هم دنیا بیام و زندگی کنم با تمام وجودم تک تک سلولام دلم میخواد تو یار و رفیقم باشی،من میخوام همه ی زندگیمو با تو باشم...وقتی تو میخندی من جون دوباره میگیرم...

پی آرپی .

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کرم پوستو سفت نمیکنه ... مگر مزوژل بزنی اونم چندین بار یه نوع لیزر هم هست پیشرفته تر از ار اف تازه اومده جلسه ای بالای ده سه جلسه بری موندگاریش تا دو ساله برات

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  

یخ درمانی

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

چن سالته

۲۷

اگه قرار باشه صد بار دیگه هم دنیا بیام و زندگی کنم با تمام وجودم تک تک سلولام دلم میخواد تو یار و رفیقم باشی،من میخوام همه ی زندگیمو با تو باشم...وقتی تو میخندی من جون دوباره میگیرم...

چند جلسه رفتی؟! برگشت نداشت؟!

یه جلسه رفتم

کلا هایفو سالی یه باره

از ماه سوم هم نشون میده خودشو

من یه ماهه هایفو کردم اما همه متوجه ی تغییرم شدن

کرم فقط پول خراب میکنی هر ابرسان و کرم گرونی بگی من تجربه کردم حتی حدود ۵ جلسه پی ار پی رفتم

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
چی خوردی!!؟؟

چیزی نخوردم

هایفو کردم

چن جلسه میری هی باید بری؟

من یه ماهه رفتم

هایفو حداقل یه سال میمونه