2789
والا اصلااا ترس ندارهغیر تهاجمی ترین کار ممکنهشبیه سونوگرافیه که یه مایع پخش میکنن روی پوستت

واقعااااا ینی آمپول اینا نمیزنه فقط مایع پخش میکنه تو صورتت؟ کجا انجام میدن تو مرکز هایی که فیشیال اینا میکنن؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعااااا ینی آمپول اینا نمیزنه فقط مایع پخش میکنه تو صورتت؟ کجا انجام میدن تو مرکز هایی که فیشیال ا ...

اره اصلا دردی هم نداره

یه ساعت طول میکشه تقریبا

نه پزشک انجام میده

من پوستمو دست کسی جز پزشک نمیسپارم

اگه قرار باشه صد بار دیگه هم دنیا بیام و زندگی کنم با تمام وجودم تک تک سلولام دلم میخواد تو یار و رفیقم باشی،من میخوام همه ی زندگیمو با تو باشم...وقتی تو میخندی من جون دوباره میگیرم...

جوری باید انجام بدیم میگن آخه نزارین صورتتون فلان

داخل نایلون بزار با یه دستمال نازک آروم آروم بکش رو صورتت .تماس مستقیم نداشته باشه تو نت بزنی آموزش داده .هر چند وقتی هم داخل کاسه ای که اندازه ی صورتت هست آب و یخ بریز و برای چند ثانیه صورتتو فرو کن داخل کاسه

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

خب پی آرپی جواب داد؟؟

نه ولا من خواهرم برام انجامش داد رایگان بود به دکترم گفتم هیچ نتیجه ای نداشته برام گفت پی ار پی باید ترکیب بشه با چیزای دیگه برات به تنهایی نتیجه ای نداره تقریبا اول ازش پرسیدم بعدش گفتم درسته من ۵ جلسه رفتم

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
شما چروک ریز هم داشتی ؟؟بعد هایفو چیشدن؟؟

نه نداشتم

خط خنده داشتم

و دوس داشتم کلا صورتم یکم لیفت شه

مثلا زیر چونم و غبغبم لیفت شد

اگه قرار باشه صد بار دیگه هم دنیا بیام و زندگی کنم با تمام وجودم تک تک سلولام دلم میخواد تو یار و رفیقم باشی،من میخوام همه ی زندگیمو با تو باشم...وقتی تو میخندی من جون دوباره میگیرم...

قبل عید گفت هر جلسه ده میلیون الان قطعا گرون تره

یا حسین😂

یا حسین😂

عاره دیگه الان من قبل عید ضد افتاب ایزدین میخریدم ۲ و نیم الان رفتم گفت نه میلیون و نهصد

عاره دیگه الان من قبل عید ضد افتاب ایزدین میخریدم ۲ و نیم الان رفتم گفت نه میلیون و نهصد

سیسی ضد افتاب من پرایمه زیر یه تومنه😂

برای من مای😐

مای چنده؟

سیسی ضد افتاب من پرایمه زیر یه تومنه😂

نه من موندم واقعا مثلا ابرسان ویشی میخریدم سه و نیم الان احتمالا ۱۵ باشه .... رژ مدادی هفتصد بود الان میگفت ۳ میخام نچرال بمونم و صورتم شسته باشه فقط

تو انجام میدی ؟ خیلی تاثیر داره؟

ببین بستگی به پوست صورتت هم داره ها ..من زیاد نه اما یکی از دوستانم انجام میده خود زنهای روسی رو میبینی چقدر پوستاشون سفید و صافه و خیلی جوونتر از سنشون میزنن به خاطر همین سرمای همیشگی کشورشونه

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو