2777
2789
الانم راهکار می‌خوام اگه شما جای من بودین چیکارمیکردین

اگه من جای تو بودم دیگه پام تو خونه مادر شوهر نمیذاشتم و از دیدن بچم محرومش میکردم تا اینکه خودش به اشتباهش پی ببره و خودش بیاد منت کشی بعدش هم اون جوابی که تو بهش دادی جواب نبود خیلی ساده ای

تا خدا هست به عالم چه نیازست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب خونه مادر بزرگم همه دلشون برام سوخته بود میگفتند تو بعد بچت خیلی مظلوم شدی البته مظلوم که از ا ...

مادر شوهری مثل مادر شوهرت بیش از حد پرو هستش باید ادبش کنی اینقدر ازش نترس مگه چیکارت میخواد بکنه 

تا خدا هست به عالم چه نیازست 
مادر شوهری مثل مادر شوهرت بیش از حد پرو هستش باید ادبش کنی اینقدر ازش نترس مگه چیکارت میخواد بکنه&nb ...

کلا همه ازش عاصیه هیچکس نتونسته حقشو بذاره کف دستشو ادبش کنه اون وقت من دیگه چجوری بتونم

خواهرشوهرات باهات چطورین؟ اونیکه کمک کرده اونم با رفتارش منت میذاره؟

نه بابا اون خیلی خوبه بقیه شونم بدنیستن

ولی این یکی مثل خواهر میمونه برام

دیشب به مامانشم یه چیزی گفت گفت که بسه دیگه این حرفا چیه.

دیشب توراه برگشت به شوهرم اعتراض کردم بهم حق داد گفتش اون عصبیه مریضه کنترل خودشو نداره و...  ...

عزیزم من با همچین آدمایی مث خودشون رفتار میکنم یعنی له مادرت حمله کرده شما چیزی نگفتی والا اگه من بودم پوستشو میکندم به مادرم چیزی میگفت

منم دارم فکر میکنم غیر از کادوی اصلیش یه انگشتر یا پلاکم بذارم روش و بگم این یکی بخاطر زحمائیه ک بعد ...

باز هرجور خودت صلاح میدونی 

ولی زیادم تحویل نگیر 

همون یه کادوی خوب بده 

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻

😔مادرشوهر هارا باید کشت

جور دیگر باید زیست

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
خیلی بدین یکم خودتونو جای من بذارین  به این وحشتناکی. الانم میترسم دفعه بعد چجوری باهاش چشم ت ...

ای خدااااا پس چرا جوابشو ندادی شش ساعت خوندم که آخرش جواب تورو ببینم .....

دوست عزیز مخالف نظره شخصیه منی ریپلای نکن همینطور که نظره شخصیه منو قبول نداری منم صدبرابر مال تورو قبول ندارم..پس ریپلای نکن دوست عزیز

کاش مادرشوهر من بود هر روز باهاش یه داستان داشتم😈

من مادرشوهرم از حرف زدن با من هراس داره آخه گربه رو دم حجله کشتم

دوست عزیز مخالف نظره شخصیه منی ریپلای نکن همینطور که نظره شخصیه منو قبول نداری منم صدبرابر مال تورو قبول ندارم..پس ریپلای نکن دوست عزیز

حالا بنظر من اگه توانایی مالی داری یه تیکه طلا. اگرم نه که یه چیز خوب مثل یه ادکلن اصل که میدونی دوست داره یا یه نیم ست نقره خوب برا خداهرشوهرت بگیر و تو جمع ازش تشکر کن و بگو بابت زحمتایی که خواهرانه و بی چشمداشت برام کشیدی ،اینم من برات دلی و خواهرانه خریدم امیدوارم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشی. با مادرشوهرتم معمولی رفتار کن و حتی الامکان از هیچکدوم کمک نگیر تو مهمونی پاگشا. میدونم بچه کوچیک داری و سخته اما یه جور تنظیم کن که بچه 2ساعتو خواب باشه 2 ساعتم بسپر دست شوهرت و بقیه. غذا و پذیراییتم طوری تنظیم کن که کار لحظه آخری نداشته باشی که بیفته پای اونا کهبعدا باز بخوای حرف بشنوی