2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه با ترس سربع رفتیم اتاقی ک مارو فرستاد. مامانم ولی داشت کمک میکرد تو آشپزخونه با خواهر ش رام . ت ...

مطمعنی خالته؟؟؟ 

من جات بودم اصلا تعارف هم نمیکردم و اجازه نمیدادم خواهرشوهرم بیاد کمکی کنه دوران فارغ شدنم

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻
مطمعنی خالته؟؟؟  من جات بودم اصلا تعارف هم نمیکردم و اجازه نمیدادم خواهرشوهرم بیاد کمکی کنه دو ...

من اگه میدونستم قراره ازین به بعد منت بده است نمی‌داشتم بیاد.

چند روز دیگه ما پاگشا دعوتش میکنیم به نظرتون چیکار کنم نسبت به خواهرشوهرم تو پاگشاش  ک از زیر منت مادرشوهرم بیام ببرون

من اگه میدونستم قراره ازین به بعد منت بده است نمی‌داشتم بیاد. چند روز دیگه ما پاگشا دعوتش میکنیم به ...

یه کادوی خوب بده 

وخیلی سنگین برخورد کن

بعضیا رو هرچی بهشون رو میدی بیشتر از خودشون در میرن 

خدایا شفا بده

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻

این تاپیکای قطره چکونی برای جلب و افزایش کاربرو دنبال نکنین تا روش نشه برای سرکارگذاشتن و مسخره کردن مردم😏😏😏

همچین جو داد انگار چی شده این یه مسئله خییییلییییی عادی بوده ک فقط با اب و تاب تعریف کردن

یه کادوی خوب بده  وخیلی سنگین برخورد کن بعضیا رو هرچی بهشون رو میدی بیشتر از خودشون در میرن&n ...

منم دارم فکر میکنم غیر از کادوی اصلیش یه انگشتر یا پلاکم بذارم روش و بگم این یکی بخاطر زحمائیه ک بعد زایمانمو کشیدی