2777
2789
اصلا نمیتونم تصور کنم مادرشوهر ادم خاله اش باشه باهاش بد باشه 

فکرکن اوج راحتیه

مامانت میتونه جوابشو بده چون خواهرشه

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر مسخرمون کردی؟یکساعته ما علاف شدیم سه تا خط نوشتی کلا

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

دوستان چرا باورتون نمیشه خاله یا عمه ی ادم مادر شوهر باشه و بد باشه خیلی وقتا ادما از نزدیکانشون بدتر ضربه میخورن  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
من واقعا درك نميكنم چجوري اخه خاله كه مادرشوهرم هست اذيت ميكنه؟!!؟؟مگه خواهرزادش نيست 

هرکی عروس خاله شد سوزیده وجزغاله شد😆

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

نکنه هنوز داری دعوا میکنی با خالت

بابا بعد دعوا پست میراشتی

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

هرکی عروس عمه شد سرخ وسفید وپنبه شد  

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

خواهرشوهر چیه دخترخالتن دیگه

خوش به حال خواهرشوهر من اونم با پسرخالش ازدواج کرده کلی داره حال میکنه با خاله و دخترخاله هاش 

کلا خیلی خوبه آدم فامیل شوهرش فامیل خودش باشن غریبه نباشن

غریبه باشن اون دیگه خیلی زوره بخوان بهت بتوپن

فکرکن اوج راحتیه مامانت میتونه جوابشو بده چون خواهرشه

دقیقا 

من اگه مادرشوهرم خاله ام میشد که خیلی خنده دار بود چون خاله ام وحشتناک از مامانم حساب میبره یه چیزی میگه مامانم قشنگ میشورتش میزارتش کنار😅😅😅😅

من تا خاله هام هستن نیاز به دشمن ندارم

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

همه با ترس سربع رفتیم اتاقی ک مارو فرستاد. مامانم ولی داشت کمک میکرد تو آشپزخونه با خواهر ش رام .

تو این لحظه بعد که مامانم تعریف کرد فهمیدم

به مامانم عین وحشیانه حمله کرده!!!!!!

بااینکه خواهرشه ها کلی توهین و بی احترامی و درگیری لفظی و فیزیکی .از دوتا گوشتی مامانم یه ثانیه گرفته !!!هلش داده و یه چیزای بدی گفته ک اینجاشو یادم نیست 

بعدش اومد پیش ما😲 تو اتاق خانوما بودیم بعدش کلی بارم کرد و یه چیزایی گفت ک حتی رعایت بقیه رم نکرد منظور کل حرفاش الکی این بود ک نشین بیا دنبال کار بگرد.

البته این یه بهونه بود اون در اصل بشدت به من حسودی می‌کنه چشم دیدنمو ندارن مثل همه مادرشوهرا فکر می‌کنه من پسرشو ازش گرفتم

سرسفره بودیم اشکم در اومد و دلم حسابی شکست اشتهام کلا کورشد هیچی نخوردم بااینکه شیرم میدم بچمم اصلا غذا نمیخوره

😢😢😢

اطرافیان ک شاهد بودن حسابی دلشون برام سوخت