2777
2789
ویه نکته مهم سعی کن وزنت و زیاد و کم نکنی چون اگه وزنت زیاد بشه ناخودگاه پوسته صورتت کشیده میشه و زی ...

میگم منم یه سوال دارم 

پوست پایین گوشه ی چشمم تیره شده چیکار کنم

هــــر روز بخنــ  ــد همه چیز در این دنیـــا موقتی ست... حتی روزهـــای بد   و شب هـــای بی خــوابی...
به هیچ وجه به صورتت صابون نزن و سعی کن صورتتو همیشه با اب ولرم بشوری با اب سرد و گررم به هیچ وجه یه ...

پس چی میگن که بعد حموم صورتتون رو  با اب سرد بشورین خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست دارم یکم چاقتر شم 

اگه چاق بشی بنابه هر دلیلی ممکنه دوباره وزنت بیاد پایین اونوقت بدتر میشه متوسط باش نه لاغر نه چاق و سعی کن همیشه همونطور باشی وزنت ثابت باشه 

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
پس چی میگن که بعد حموم صورتتون رو  با اب سرد بشورین خوبه

صورتتو بعده حموم باید کرم مرطوب کننده یا وازلین بزنی اب میگن پاتونو با اب سرد بشورین باعثه ارامش و جریان خون و دمای مناسب بدن میشه 

میگم منم یه سوال دارم  پوست پایین گوشه ی چشمم تیره شده چیکار کنم

اون مهم نیس به خاطره بیخوابی و تنظیم نبودنه خوابته خوابت که تنظیم بشه و کافی باشه خود به خود میره 

چاق نمیشم اصلا 

اگه واست مهمه برو پیش پزشک تغذیه مشاوره بگیر و یه رژیم غذاییی اون خودش متناسب با قد و سنت میگه وزنه ایده الت چقد باید باشه خودمون نباید الکی چاق باشیم و لاغر وزن باید متناسب با سن و قد باشه که پزشک قشنگ اینکار و بذات میکنه

بچه ها برای روشن شدن پوست چه راهکاری دارین به منم بگید 🤗

مایعات و ماست صورتو روشن میکنن و خوردنه عرقیجات و میوه حات البته رنگ پوست بیشتر به منطقه ی ای که زندگی میکنی و شرایط اب و هوایی و سبک زندگی و در اخر به ژنتیک بستگی داره ولی سعی کن از کرم های ضد افتاب استفاده کنی 

مایعات و ماست صورتو روشن میکنن و خوردنه عرقیجات و میوه حات البته رنگ پوست بیشتر به منطقه ی ای که زند ...

مرسی عزیزم....بعد برای یکدست شدن پوست چکارکنم.ازوقتی که دارم بچه شیرمیدم بدترشده