2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناشتا آب بخور کلا میره زیره پوست.... و یه چیزه دیگه ناشتا ژله بخور حکم بوتاکسو واسه پوست داره

عههه 😍😍😍 ژله رو شنیده بودم خوبه پره ویتامین ب ایناس نمیدونستم واسه پوست خوبه دمت گرم 😋 

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
واقعا ژله انقد خوبه 

آره ناشتاش فقط برا پوست خوبه بعده غذا ملین کننده است

دوست عزیز مخالف نظره شخصیه منی ریپلای نکن همینطور که نظره شخصیه منو قبول نداری منم صدبرابر مال تورو قبول ندارم..پس ریپلای نکن دوست عزیز

ویه نکته مهم سعی کن وزنت و زیاد و کم نکنی چون اگه وزنت زیاد بشه ناخودگاه پوسته صورتت کشیده میشه و زیرش چربی ولی وقتی بخوای لاغر کنی پوستی که کشیده شده حالته افتاده به خودش میگیره تاکید میکنم وزنتو ثابت نگه دار و سعیکن لاغر باشی 

به هیچ وجه به صورتت صابون نزن و سعی کن صورتتو همیشه با اب ولرم بشوری با اب سرد و گررم به هیچ وجه یه شیشه رو ببین وقتی سرد و گرم بشه ببین میشکنه ترک میخوره چه برسه به پوست که انقد حساسه و توی تابستاونا میتونی دسمال خیس کنی با اب سرد بعد دسمالو بکشی صورتت حتی خیار و ماست هم حالت خنک کنندگی دارن به هیچ وجه صورتت کیسه و لیف نکش تو حموم