2789

من تو شرف 29 سالگی ام. خواهرم 38 سالشه. من مجردم خواهرم متاهله. با پسرعموم ازدواج کرد. ما تو خونواده ای بزرگ شدیم که برا دختر ارزش قائل نیستن و اعتماد به نفسشو داغون میکنن و کلا موجودی فداکار میشه که فقط دیگرانو میبینه ولی خودشو نه . پدرم دخترو که شوهر داد دیگه انگار از خونواده حذفش میکنه بارهاشده شوهرخواهرم با خواهرم بحث میکنن ولی خواهرم خونمون نمیاد چون مااینجا جایی براش نداریم من زندگی خواهرمو که میبینم هیچ میلی به ازدواج پیدا نمیکنم.چون بهش توجه نمیکنه نه پول لباس میده نه پول دندونپزشک و همچیک بااصرار بدست میاره وخواهرم واقعا فداکاره و هرکاری برا شوهرش میکنه. نمیگم من درآینده اینطور نمیشم بلکه شاید بدترم بشم چون بزرگ شده ی همین خونوادم و تغییرکردن سخته چون عمریه بااین روال بزرگ شدیم.من نمیگم همه مردا یکی ان ولی میگم مردا عوض میشن و هیچ میلی ندارم ازدواج کنم چون نمیسازم ولی تا کیس بیاد پدرم به خواهرمو داداشام میگه و میخوان هلم بدن ازدواج کنم.خلاصه دیروز بم پیام داده که من یه فا لگیرو قبولش دارم و راجبت پرسیدم گف خواهرت از همه جا بختشو بستن من بهت آیه قرآنی میدم تا دو ماه. حالا درسته من خیلی بدبیاری تو شغلو زندگی میارم ولی خواهرم فکرش ازدواجه. ازدواجای اینطرفا هم سنتیه. یعنی سنتی میاد جلو میگی بله وتمام. نامزدی نداریم. من با دوستی میخوام چیزیه که خونوادم مخالفشن ولی حالا که نمیشه منم نمیخوام ولی خواهرم ولم نمیکنه

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

دیگه نزدیک سی سالاه گلم اگه با دوستی میخاستی تا الان باید ب نایجه میرسیدی .برا زندگیت تلاش کن و فکر ازدواج موفق باش عزیزم انشالله ک خوشبخت بشی

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

تو از الکی به خواهر بگو باشه .بزار دست از سرت بردارن

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مقاومت کنید .خوشحالم که شاغل هستید .اسیر و تسلیم زور نشید .شما میتونید همچیز رو تغییر بدید . این سنتهای مسخره رو بشکنید و نابود کنید شما حق زندکی کردن دارید و با کسی که دوسش دارید ازدواج کنید .ازدواج سنتی لزوما بد نیست .اما مهم اینکه شما دوست داشته باشید .ذهن خودتان رو مشغول به کار و ورزش و فعالیتهای حاشیه ای بکنید .خوشبخت بشید

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن ...

دیگه واقعا ازش بریدم چون بارها باش بحث کردم دوباره برگشت. من خودم شاغلم ولی تو محیط کار خیلی اذیتم کردن خیلی.کلا خیلی بدبیاری میارم شانس با دوست ندارم از پدرم که ولمون کرده و هشت سال خبری نگرفت ازم تا مادری که پسرسالاره. از بدشانسیم همیقد بتون بگم که پسریکه همکارم بود وعاشقم بود دوستم بش گفته منو نگیره چون،خونوادمم همینن و من مسکل دارم و فلان. با یکی هم دزدکی آشنا شدم همکارمم بود بشدت اذیتم کرد و آخرش با یه پزشک ازدواج کرد

راستش من نمیتونم راهنماییت کنم اصلا

ولی از صحبتات متوجه شدم واقعا ادم عاقلی هستی در کمال تموم محدودیت و شرایطتت بازم جنبه منطقی رو نگاه میکنی و خواسته هات عقلانین،

فقط میتونم بگم درست ترین تصمیمو بگیر به زور کاریو انجام نده

انشاءلله یه زندگی فوق العاده قشنگ در انتظارت باشه به زودی

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

کلا هدفت تو زندگی چیه؟؟؟

بشین با خودت فکر کن داره ۳۰ سالت میشه میخوای چه کار کنی؟

تو چنین خانواده ای، بمونی هم میشه ۵۰ سالت و میشی پرستار مریض و پیر ها.

بدون اینکه خانواده خودتو داشته باشی و لذت بچه های خودتو ببری.

خودت خانم خونه باشی میتونی رویه رو عوض کنی ولی الان فقط داری خودتو عذاب میدی.

خواستگاراتو بررسی کن خیلیا با سنتی هم خوشبخت شدن. پس فردا همینم برات نمیاد یه وقت دیدی مجبور شدی چهار سال دیگه با یه نفر که معیاراتو نداره، ازدواج کنی

دیگه نزدیک سی سالاه گلم اگه با دوستی میخاستی تا الان باید ب نایجه میرسیدی .برا زندگیت تلاش کن و فکر ...

عزیزم خونواده خیلی سختگیری دارم. فک کردید ب این راحتیاست؟ آشنایی برای اینطرفای ما ممنوعه.

ان شاالله با کسی آشنا بشی که دلت باهاش خوش باشه....کلا ازدواج کردن گذشت زیاد میخواد...از طرف هر دو...نه فقط خانم

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

چطوریه که سنتی رو که معتبر تر هست قبول نداری ولی فالگیر رو که اعتباری نداره رو قبول داری ، شما اول با خودت کنار بیا حالا

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون

چطوریه که سنتی رو که معتبر تر هست قبول نداری ولی فالگیر رو که اعتباری نداره رو قبول داری ، شما اول ب ...

من فالگیر قبول ندارم تاپیکو اشتباه متوجه شدی من گفتم خواهرم دست از سرم برنمیداره

عزیزم خونواده خیلی سختگیری دارم. فک کردید ب این راحتیاست؟ آشنایی برای اینطرفای ما ممنوعه.

خب حالا ک ممنوعه فکر لزدواج سنتی باش خیلی از ازدواجای دوستی هم ب طلاق ختم شده

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
کلا هدفت تو زندگی چیه؟؟؟بشین با خودت فکر کن داره ۳۰ سالت میشه میخوای چه کار کنی؟تو چنین خانواده ای، ...

وقتی کیسام خوب نیستن وقتی سنتی داغون میاد. من واقعا نمیتونم عاشق سنتی از خودم کمتر باشه بشم

خب حالا ک ممنوعه فکر لزدواج سنتی باش خیلی از ازدواجای دوستی هم ب طلاق ختم شده

عزیزم من مطمئنم طرفای شما آشنایی زیرنظر خونواده هم هست. طرفای ما نیست. پس قضاوتم نکن