2789
عنوان

با خواهری که میخواد زورکی شوهرم بده چیکار کنم شما جای خواهرای من

| مشاهده متن کامل بحث + 60 بازدید | 19 پست
مقاومت کنید .خوشحالم که شاغل هستید .اسیر و تسلیم زور نشید .شما میتونید همچیز رو تغییر بدید . این سنت ...

متاسفانه توی آشنایی هم شانس ندارم. شاغلم ظاهرمم خوبه ولی شانس ندارم

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

از اونجایی که گفتی نزدیک ۲۹ سالمه [ ینی بالای ۲۷ ] و مجردم ، فهمیدم اسمت تو دسته ی حادثه ساز قرار داره ( با نام مستعار و نام مستعار مادر ، و یا با نام مستعار و نام خانوادگی : در یکی از اینا ( یا هر دو ) حادثه سازی :

کسی که حادثه سازه : یا تو حوزه ی ازدواج شکست میخوره ( به صورت تجرد طولانی مدت ، شکست های سنگین عاطفی ، شکست در ازدواج ( بیشتر از یکبار ) ) ؛؛؛؛؛ یا حوزه ی سلامتی ؛؛؛؛؛ یا حوزه ی اشتغال ( به صورت عدم پیدا کردن کار مناسب ، بیکا ی طولانی مدت ، یا شغل بد [ که ینی میزان درآمد با میزانشغل همخوانی نداره و درآمد کمه ، یا تو جحیط کار اذیته ]

دشمن و حسود و بدخواه هم تا دلت بخواد داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم من مطمئنم طرفای شما آشنایی زیرنظر خونواده هم هست. طرفای ما نیست. پس قضاوتم نکن

قضاوتت نمیکنم فقط ی چیز بهت بگم حتما ی دوره قانون جذ ب رو بخون و انجام بده وای اف تی انحام بده.چون تو مث من باور کردی ک مرد خوب کم هستش وخدا نکرده ممکنه بعداز ازدواج همین مشکل برات پیش بیاد.همه چیز ب باورهامون ربط داره.من باورداشتم مردا اکثرا خیانتکارن همونطورم شد شوهرم .اوایل فکر میکردم چقدر بدشانسم اما الان طبق قاون جذب چون خودم باورداشتم همچین شوهری نصیبم شد .سعی کن دیدتو بهتر ونیو با خودت بگی خداوند همسری ک عاشق من هست رو همین روزا برام میفرستع

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
متاسفانه توی آشنایی هم شانس ندارم. شاغلم ظاهرمم خوبه ولی شانس ندارم

شانس مطرح نیست .بدای خواستگار خوب عوامل مختلفی وجود داره

شما راه خودتان رو ادانه بدید

و پاک و سالم زندگی کنید .سعی کنید از نظر مالی و در شغلتون رشد و پیشرفت کنید . دایم بهواین فکر نکنید که شانس ندارید و .... امیدوار به آینده باشید

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن ...