2789
عنوان

بنظرتون با این کار اکسم میسوزه همههه خواهشا نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 35 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه نکن اینکارو فکر ناجور میکنه در موردتاز سفر عکس بزار که بدونه خوشی و بیخیال پیگیرش نباش ؛ وقتی تفا ...

راستش برام مهم نیست که فکر بد کنه راجبم

بنظرتون به این فکر میکنه که حاله دلم الان کنار یکی دیگه انقدر خوبه که براش بیو گذاشتم و منو برده سفر خارجه؟

هروقت عروسی کردی عکس غروسیتو بزار بسوزه

دهتر خونگی کسیه که با هیچکس نباشه حتی ینفر تو رفتی با کسی که کل شهرو اباد کرده دوست شدی انتظار داری خیانتم نکنه؟

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
ببین بزار بهتر بگم متوجه بشیرابطه ما معمولی نبود خیلی جدی بود و خیلیم باهم رفیق بودیم دیدی مثلا مادر ...

نمیدونم بخدا ، شما خودت بهتر میشناسیش، بین تصمیم خودت و نظرات اینجا که اکثرا با کارت مخالفن یه حرکتی بزن . ولی باور کن هییییچی به اندازه سگ محلی طرفو نمیسوزونه

من پسرم

نظر من اینه اگه مشکلی داری به خودش بگو

اگه لجبازی کرد این کار رو بکن اصلا هم مهم نباشه نظرش برات

بعضی وقتا بهترین راه صحبت کردنه

بهش بگو ازش چقدر ناراحتی و میخوای بری سفر

(e^(iπ-

دنیا دو روزه بابا وقتی میفهمی یه کاری بهت حس خوبی میده انجامش بده تهش بدم بشه درست میشه

تازه اون موقع متوجه میشه کیو از دست داده ادما وقتی قدر یکیو میدونن که از دستش بدن

از خون جوانان وطن لاله وطن لاله دمیده... 🖤🥀

رو خودت کار کن به آرامش برس دنبال این چیزا نباش

اگه واقعا دیگه نمی خوای برگردی بهش حرصت می گیره چرا همچین آدم بیخودی باید مهم باشه برات

It is a truth universally acknowledged, that a person in possession of a pile of books, must be in want of more shelves

رو خودت کار کن به آرامش برس دنبال این چیزا نباش اگه واقعا دیگه نمی خوای برگردی بهش حرصت می گیره چرا ...

چون احساس میکنم باید یکاری کنم تا اروم شم

ارومم ها ولی دلم میخواد زجر هایی که من سره خیانتش کشیدم رو بکشه

من پسرمنظر من اینه اگه مشکلی داری به خودش بگواگه لجبازی کرد این کار رو بکن اصلا هم مهم نباشه نظرش بر ...

میتونم ازت بیشتر راهنمایی بگیرم؟ خیلی مشتاقم ببینم از دیده پسز همچین مسئله ای چطوره

میتونم بهت درخواست بدم راهنماییم کنی؟

چون احساس میکنم باید یکاری کنم تا اروم شمارومم ها ولی دلم میخواد زجر هایی که من سره خیانتش کشیدم رو ...

اینطوری فقط بدتر اعصاب خودتو خراب می کنی

همچین آدمی انقد بی ارزشه تو هرکارم کنی ارزشی نداره

همینکه خودت تصمیم عاقلانه ای گرفتی که جدا بشی و حرفاتو زدی بس بود

ضربه زدن به ego آدم خودشیفته از هزارتا فحش براشون بدتره

It is a truth universally acknowledged, that a person in possession of a pile of books, must be in want of more shelves