2789

چند سال باهم بودیم و همو دوست داشتیم ولی تو این چند سال خیلییی اذیتم کرد از شکاکی و خیانت و دسته بزن بگیرین تا هزارتا چیز دیگه اما همیشه کمکش کردم و بخشیدمش و اینم بگم اولین دوست پسرم بود ولی من شاید سی امین دوست دخترش بودم خلاصه هرموقع کات میکردیم ب دوهفته نمیکشید برمیگشتیم اما اینبار که باهاش کات کردم خیلی بهش بد ریدم تمامه دق و دلی هامو بهش گفتم و رفتم و ۵ ماه میگذره که هیچ خبری از هم نداریم هیچ زنگ و تماسی هم بینمون رد و بدل نشد فقط چند باری دیدم اومده زیره محل کارم وایساده اما از نزدیک ندیدیم همو اصلا اما خیلی دوستم داره این اخلاقاش بخاطره تاثیرات خانوادش و مشکلاتشه

و از من اصلا تابحال هیچی ندید (خیانت دروغ پنهون کاری) خیلیم باهم صمیمی بودیم یعنی صبح تا غروب باهم بیرون بودیم هرموقع تو مشکل بود کنارش بودم دلداریش میدادم و خیلیم ادم مغرور و خودشیفته ایه الان که ۵ ماه گذشته حرصم میگیره با اینکه مقصره فقط چون من خیلی باهاش بد کات کردم جلو نمیاد تا بهش برینم (به هیچ وجه دیگه نمیخوام باهاش اوکی شم) من تصمیم گرفتم برم مسافرت خارجه با تور ولی میخوام جوری نشون بدم انگار با یه پسر رفتم و نه از تور چیزی بزارم نه از افراد تور مثلا یجوری عکس بزارم یا قلبی چیزی بزارم فکر کنه من با دوست پسرم رفتم از طرفی میخوام تو بیومم قلب بزارم

بنظرتون وقتی از نظرش ی دختر خونگی که حتی رفیقم نداره یهو بره ی کشور دیگه همچین استوری بزاره و بیو بزاره چه حسی میگیره؟؟

من ۲۱ سالمه اون ۲۲

نه برای چی خودتو خراب میکنی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حس میکنه دور از جون خراب بودی و اون حق داشته هر کاری کرده و تو لیاقت نداشتی

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

به نظرم این کار و نکن و بزار همچنان تو کف ات باشه و حسرتت و بخوره ، اینجوری بیشتر میسوزه تا اینکه بخواد با کسی دیگه تصورت کنه . حالا عکس بزاری خوبه که ببینه خوشی ولی نه جوری که با کسی هستی

حس میکنه دور از جون خراب بودی و اون حق داشته هر کاری کرده و تو لیاقت نداشتی

ولی من احساس میکنم حسرت میخوره که من دختری که از اول فقط بامن بوده و دست کسی بهش نخورده رو انقدر اذیت کردم و در حقش ناحقی کردم و بهش حرفای بدی زدم و الان با یکی دیگه خوشحاله و حتی اون بردتش کشور خارجه سفر

جدی؟

اره کاملا جدی

این حس که میخوایی برگرده خرابش کنی ام فقط خودتو اذیت میکنه چون میخوایی حسرت درونت رو خاموش کنی و اینطوری انتقام بگیری تا دل شکسته ات رو جمع کنی

ولی ولی این منجلاب هرچی دست و پا بزنی برا خودت بدتره

اگه واقعا میخوایی بسوزه عادی و به دنبال پیشرفت و حال خوی باش بی تفاوتی از همه چی بدتره

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

ولی من احساس میکنم حسرت میخوره که من دختری که از اول فقط بامن بوده و دست کسی بهش نخورده رو انقدر اذی ...

مردا همچین قدرت تفکری ندارن عزیزم

الان میگه دنبال ابن کارا بود و کلب حرف ام پشتت میزنه

به نظرم این کار و نکن و بزار همچنان تو کف ات باشه و حسرتت و بخوره ، اینجوری بیشتر میسوزه تا اینکه بخ ...

ببین بزار بهتر بگم متوجه بشی

رابطه ما معمولی نبود خیلی جدی بود و خیلیم باهم رفیق بودیم دیدی مثلا مادرت خیلی زن خوبیه و یکی حتی بیاد بگه مادرت با فلان مرده تو رابطست باور نمیکنی؟ اینم نظرش راحب من همینه خیلیییی بهم اعتماد داره

من احساس میکنم با این کارم انتقام تمام کاراشو میگیرم شما نمیدونین وقتی اخرین بار بهم خیانت کرد من چه حال و روزی داشتم من عصب معده گرفتم هرچی میخوردم بالا میاوردم

من احساس میکنم چون انتظارشو ازم نداره خیلی حسه حسرت میگیره

خودمو خراب نمیکنم فقط میخوام بفهمه من با یکی دیگه خوشحالمچون خیلییی اذیت کرد من تازه چشمام باز شده

منظورم از خراب کردن اون معنی بدش نیست

منظورم اینه تو کاری نمیکنی ولی الکی یه انگ به خودت میچسبونی

ادم خود شیفته و مغرور هم نمیگه وای من چه بد بودم دختره رو انقد اذیت مردم الان رفته با یکی دیگه

میگه دختره دخترخوبی نبود و نقش بازی میکرد

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀