یه زنه است خودم فک میکنم مجرده شوهرم میگه متاهله ده ساله با شوهرم دوسته چتاشونو دیدم یکبارم خبر دارم حضوری همو دیدن ، کاری ندارم شوهرم ادم نیست ولی خب اینجور زنا هم خیلی دم دستی و بی غرورن بارها خودم ب زنه پیام دادم انواع و اقسام فش و بد و بیراه نثارش کردم ( نگید چرا زنه رو فوش دادی که حقشه اینجوری یکم حرصم خالی میشد لطفا طرفداری اینطور زنا رو نکنید) انگار نه انگار دوباره می دیدم پیام داده به شوهرم ینی یه زن چقد می تونه اویزون و بدون غرور باشه حالا شوهرم ن تیپ داره ن پول ن قد فقط یکم بوره و چشاش رنگیه که بازم نمی ارزه در برابر اون همه فشی که من نثارش کردم
💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅
همه خانوم های تو نی نی سایت که زندگیشون به گ.ه طعنه میزنه از بعد طلاقشون میترسن. چی مبخواد بشه بعدش؟ از تحقیر الانت بهتره که جانم. کار میکنی پول درمیاری عزت داری
بعضی ها روشون روی سگه باز دور از جون سگ عین سنگ پائه روشون حالا به من یه چیزی بگن تا مدت ها ناراحتم ...
این زنه انقد وقیحه یه بار که بهش گفتم چرا اویزون شوهر منی برداشت بهم گفت انقدر حساسیت ب خرج نده شوهرتوراحت بزار اخرش از دستت میره😑
💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
همه خانوم های تو نی نی سایت که زندگیشون به گ.ه طعنه میزنه از بعد طلاقشون میترسن. چی مبخواد بشه بعدش؟ ...
خیلی ببخشید ولی شما انگار شرایط و وضعیت جامعه رو نمی بینی مرداش زیر بار خرج و مخارجشون زاییدن بعد من تا بخام بگردم کار پیدا کنم خونه بگیرم راه بی افتم شده چهل سالم این وسط یه بچه هم دارم ک ن می تونم خرجشو بدم ن می تونم پیش باباش ولش کنم حرف زدن خیلی راحته
وای هم مشکل از اون زنیکه هست که گیر داده هم کرم از شوهرته چرا نمیتونی جدا بشی اگه یک درصد میتونی جدا ...
می دونم عزیزم شرایطمو سنجیدم که میگم نمی تونم جدا بشم بین بد وبدتر بدو انتخاب کردم
میدونی چرا جذب شوهر آس و پاست شده؟ چون به احتمال زیاد تو خیلی خیلی از شوهرت سر تری و این دختره فقط و فقط میخواد بدونه شوهرت چی داره که زنی مثل تو حاضر شده باهاش ازدواج کنه. اگر روزی از شوهرت جدا بشه شک نکن دختره با شوهرت وارد رابطه میشه و وقتی فهمید هیچی نداره سریع کات میکنخ
فمنیست رادیکال من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائل خواهد شدزندگی نخواهم داد.اگر دنیایی که از بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد
این زنه انقد وقیحه یه بار که بهش گفتم چرا اویزون شوهر منی برداشت بهم گفت انقدر حساسیت ب خرج نده شوهر ...
شاید شوهرت به خراب بودن مشهور شده
فمنیست رادیکال من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائل خواهد شدزندگی نخواهم داد.اگر دنیایی که از بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد