2789
عنوان

ترک گناه خشم در چهل روز 😤

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 107 پست
✅ چکلیست کنترل خشم📝۱. نیت و آغاز مسیر☑ نیت کن که برای رضای خدا و قربت الیالله این مسیر رو شروع میکن ...

به نام خدای مهربون🍃

امام صادق عليه السلام:ما مِنْ عَبْدٍ كَظَمَ غَيْظا اِلاّ زادَهُ اللّه ُ عَزَّوَجَلَّ عِزّا فِى الدُّنْيا وَالآخِرَةِ؛

هيچ بنده اى نيست كه خشمى را فرو خورد مگر آنكه خداوند عزوجل در دنيا وآخرت بر عزت او بيفزايد.

[اصول كافى، ج ۲، ص ۱۱۰]

خشم یک انرژی است؛ مثل آتش 🔥
میتواند هم خانه را گرم کند و

هم آن را به خاکستر تبدیل کند.
امروز مراقب باشیم با آتش خشممان
چه چیزی را میسوزانیم.

سلام مهربون ها👋🌸

مطالب صفحه اول و مطالعه کردین ؟ 🧐

پستی که ریپلای میشه روز اول و در ادامه روز دوم هست .

هر شب مطلب یک روز گذاشته میشه،لطفا مطالعه کنید و با تاپیک پیش برید🙏

دوستان یادتون نشه هر روز باید مشارطه داشته باشید.🥰

@blue_babe

@کدوحلوایی

@مشلب

@mary2772

@آرامش_مطلقgod

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

✅ چکلیست کنترل خشم📝۱. نیت و آغاز مسیر☑ نیت کن که برای رضای خدا و قربت الیالله این مسیر رو شروع میکن ...

به نام خدای مهربون🍃

امام صادق عليه السلام:ما مِنْ عَبْدٍ كَظَمَ غَيْظا اِلاّ زادَهُ اللّه ُ عَزَّوَجَلَّ عِزّا فِى الدُّنْيا وَالآخِرَةِ؛

هيچ بنده اى نيست كه خشمى را فرو خورد مگر آنكه خداوند عزوجل در دنيا وآخرت بر عزت او بيفزايد.

[اصول كافى، ج ۲، ص ۱۱۰]

خشم یک انرژی است؛ مثل آتش 🔥
میتواند هم خانه را گرم کند و

هم آن را به خاکستر تبدیل کند.
امروز مراقب باشیم با آتش خشممان
چه چیزی را میسوزانیم.

سلام مهربون ها👋🌸

مطالب صفحه اول و مطالعه کردین ؟ 🧐

پستی که ریپلای میشه روز اول و در ادامه روز دوم هست .

هر شب مطلب یک روز گذاشته میشه،لطفا مطالعه کنید و با تاپیک پیش برید🙏

دوستان یادتون نشه هر روز باید مشارطه داشته باشید.🥰

@مهدیـریحانه

@minoooa

@soheil0100

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عالی

مرسی ک تگ میکنید❤️

یه چیزی ک هس اینه ک من مشکلماین نیست ک خشمگین رفتار میکنم، چون اتفاقا اصلا رفتار عصبی ندارم یا خیلی کم پیش میاد

اما از درون زیاد خشم رو تجربه میکنم🤔🤔

عزیزم ممنون که تگ میکنی

من بزرگترین دغدغه و مشکلم اینه که سر درس خوندن بچه ها عصبی میشم فعلا تو این چله سعی میکنم نسبت به بچه ها عصبی نشم و با آرامش باهاشون رفتار کنم، هیچ چیزی تو دنیا با ارزش تر از بچه هام نیستند

عزیزم ممنون که تگ میکنیمن بزرگترین دغدغه و مشکلم اینه که سر درس خوندن بچه ها عصبی میشم فعلا تو این چ ...

سلام گلم

درکتون میکنم چون یکی از دغدغه های خودم همین موضوع هست..

ان شالله که تا آخر چله میتونید مدیریت کنید

عالیمرسی ک تگ میکنید❤️یه چیزی ک هس اینه ک من مشکلماین نیست ک خشمگین رفتار میکنم، چون اتفاقا اصلا رفت ...

خواهش میکنم عزیزم ❤️

تا آخر چله همراه باشید و تمام مطالب و راهکار ها رو بخونید

🌷بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ🌷

جلسه #۳_کنترل خشم:

عوامل محیطی و محاسبه خداوند

کسی هست تو خانواده ی آرام رشد کرده الانم خونسرد و آرومه. ولی من، پدر و مادرم، جوشی و عصبانی بودن. آیا من میتونم مهارت کنترل خشم داشته باشم؟ ✨عزیز دلم خدا جای رشد قرار داده ✨🌻

این یعنی چی؟ خدا از من توقع نداره با اون سرعتی که کناریم داره میدوه، برم سمتش. 🌻

هر کدوم از ما تو شرایط خانوادگیِ خاصی رشد کردیم، خدا این شرایط رو در نظر میگیره. قطعا خدا همه چیز رو میبینه و به خواست خودش، این پازل چیده شده. 🌻

اگر کسی در روز ۲۰ بار عصبانی میشد، حالا ۱۷ بار بشه یعنی رشد کرده ✅ شما ربات نیستید که از قبل برنامه ریزی شده باشید، جای رشد همیشه براتون قرار دادم چون تکه ای از روح من در وجود شماست🌻

ما فکر میکنیم کسی که خونسرده، امتحانش خیلی راحته، اما باید بدونیم خدا امتحان کسی که تو زندگی متشنج، بزرگ شده یا کسی که همسر تند خو و عصبانی داره، هیچ وقت از ۲۰ نخواهد بود. امتحانات خداوند بر اساس ظرفیتهای هرکسی فرق میکنه 🌻

پیامبر میفرمایند: بنده ی خوش اخلاق از هر دری بخواد وارد بهشت میشه. آیا فرد خوش اخلاق از اول خوش اخلاق بوده؟ نه. ما الگویی داریم با نام امام کاظم (ع).

چرا بهشون کاظم میگفتن؟ چون کظم غیظ میکردن. مدیریت خشم میکردن 🌻

خدا میگه: ای آدما اصلا نگران نباشید من یک سری الگو براتون میگذارم، نگاه کنید، عمل کنید🌻

ما ربات نیستیم. کسی نمیتونه دکمه ی مارو بزنه عصبانی بشیم، یا بزنه خوشحال بشیم. ما انسانیم میتونیم هیجاناتمون رو خودمون مدیریت کنیم کسی نمیتونه خودشو مدیریت کنه که انسان نباشه🌻من فکر میکنم عصبانی میشم، داد میکشم، بعدش آروم میشم تموم میشه!؟ 🌻

نه عزیزم ❌ غم، حدود صد تا ۱۲۰ ساعت. نفرت ۵۰ تا ۶۰ ساعت. شادی ۳۰ تا ۴۰ ساعت و ... تاثیرش میمونه رو من ...

عزیز من روی سلول سلولِت اثر داره، یه جاهایی برای گرفتن حق و دفاع از ناموس خوبه. آدم عصبانی بشه اما برای چیزهای پیش پا افتاده هرگز 🌻خدا جای رشد قرار داده اگر تو یه زنی و خسته شدی ... جلسات بعد رو از دست نده ❌

🌻صبوری، صبوری، صبوری 🌻

استاد دوره: سرکار خانم مهرفرزی (مدرس و مشاور خانواده)

#کنترل_خشم

#روز_سوم

🛑نکات روز سوم

خشم یک هیجان طبیعی است

هدیهای از طرف خدا برای بقا و دفاع از حقوق.

کاربرد مثبت: احقاق حق، دفاع از خانواده، مقابله با خطر (دکمه سبز).

کاربرد منفی: جاهایی که نباید عصبانی شویم اما میشویم (دکمه قرمز).

عوامل محیطی و وراثتی نقش دارند

خانواده عصبانی → احتمال عصبی شدن بیشتر.

شرایط رشد و امتحانات هر کس متفاوت است.

خدا برای همه جای رشد قرار داده

کسی که از ۲۰ بار عصبانیت به ۱۷ بار میرسد → رشد کرده است.

امتحان افراد بسته به شرایط و ظرفیتشان محاسبه میشود.

خوشاخلاقی ارزش بالایی دارد

پیامبر(ص): خوشاخلاق میتواند از هر دری وارد بهشت شود.

امام موسی کاظم (ع) بهخاطر «کظم غیظ» مشهور شد.

هیجانات ماندگاری دارند

غم: ۱۰۰ تا ۱۲۰ ساعت

نفرت: ۵۰ تا ۶۰ ساعت

شادی: ۳۰ تا ۴۰ ساعت

اضطراب: ۲۰ تا ۳۰ ساعت

ناامیدی: ۲۰ تا ۳۰ ساعت

حسادت: ۱۰ تا ۲۰ ساعت

آرامش: ۵ تا ۱۰ ساعت

➡ عصبانیت تأثیر طولانی روی جسم و روح دارد.

تفاوت آدمها در کنترل خشم طبیعی است

آدم خونسرد امتحان سختی ندارد.

کسی که در خانواده عصبی بزرگ شده، امتحانش متفاوت است.

شعار مهم:

«خدا همیشه جای رشد قرار داده» ✅

#کنترل_خشم

#روز_سوم

#ترک_یک_گناه_به_عشق_امام_زمان

#روز_سوم_کنترل_خشم

💢 روز ۳: شناسایی محرکها

شرح: متوجه شو چه چیزهایی خشمت را برمیانگیزد.

تمرین: لیستی از موقعیتها یا افرادی که باعث خشمت میشوند تهیه کن.

به نام خدای مهربون🍃امام صادق عليه السلام:ما مِنْ عَبْدٍ كَظَمَ غَيْظا اِلاّ زادَهُ اللّه ُ عَزَّوَج ...

سلام عزیزم

من اصلا متوجه نشدم باید چکار کنم

کاش گروه می زدین جایی

عقب افتادم از ختم 😭😭😭

متاهل و بسیار عاشق لطفا درخواست دوستی ندید

سلام عزیزممن اصلا متوجه نشدم باید چکار کنمکاش گروه می زدین جاییعقب افتادم از ختم 😭😭😭

سلام گلم

از اول بخونید و هر روز مشارطه و مقاربه داشته باشید..

داخل گروه ایتا هم این مطالب بصورت ویس گذاشته میشه ولی گروه مختص چله نیست .اگر خواستید درخواست بدین

سلام گلماز اول بخونید و هر روز مشارطه و مقاربه داشته باشید..داخل گروه ایتا هم این مطالب بصورت ویس گذ ...

ممنون عزیزم

درخواست داده بودم قبلاً قبول کرپین

متاهل و بسیار عاشق لطفا درخواست دوستی ندید

🌷بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ🌷

جلسه۴_کنترل خشم

سیستم سمپاتیک و پار سمپاتیک

وقتی عصبانی میشیم چه اتفاقی در بدن میوفته؟ ما در بدنمون دو تا سیستم عصبی خودکار داریم که داخل ستون فقراتمون هم هستش🧡

سیستم سمپاتیک و پاراسمپاتیک

سیستم سمپاتیک کارش چیه؟ سیستمی هست که کار جنگ و گریز رو در بدن ما انجام میده زمانی که ما از چیزی بترسیم یا چیزی بخواد مارو عصبانی کنه اگر این سیستم سمپاتیک ما،کار نکنه مانمیتونیم کاری کنیم و ساکت مى ایستیم و نگاه میکنیم، مثلا سگ به ما حمله میکنه اگر سمپاتیک ما کار نکنه ما همونجا مى ایستیم و سگه میاد مارو گاز مى گيره.

سیستم سمپاتیک میاد یک سری فرستنده های عصبی رو به مغز میفرسته. مغز ميگه: ای وای سگ میخواد بهش حمله کنه، از طریق ترشح آدرنالین و کورتیزول به بدن ما کمک میکنه تا قلب تند تر بزنه، برای اینکه تحرک ما بیشتر بشه عضلات ما خون رو شدیدتر از قبل در جریان میندازه، چون به عضلاتمون نیاز داریم برای دعوا و جنگ و گریز🧡

از اون طرف به مردمک چشم میگه بازتر شو که با تمرکز بیشتری ببینی و ... همه ی اینها کار سیستم سمپاتیک هستند آب دهان خشک میشه، مردمک چشم گشاد میشه، ضربان میره بالا و ... همه ی اینها کار سمپاتیک است🧡

پاراسمپاتیک کارش چیه؟ وقتی همه ی این جنگ و گریزا و عصبانیت ها تمام شد شروع میکنه به آروم کردن بدن، چطور؟ از طریق کاهش ضربان قلب ،از طریق کاهش فشار خون کاهش تعداد تنفس اگر این سیستم کار نميكرد ما ساعتها در همون حال میموندیم 🧡 تو عصبانیت دوتا هورمون آدرنالین و کورتیزول که معروف به هورمون استرس است ترشح میشه.

کورتیزول دوتا غده بالای کلیه که در مورد ترس عصبانیت و...ترشح میشه (نباید کسی رو الکی بترسونیم دربرخی مواقع چون یهو این غدد ترشح میشن به داخل بدن کلیه ی فرد رو از کار می اندازن) 🧡

مادری تو حیاط خونه س، وارد خونه میشه میبینه بچه اش زردچوبه هارو ریخته روی فرشی که رنگش روشنِ.

تو این لحظه چون ما داریم اون عمل رو میبینیم بدن شروع میکنه به واکنش نشان دادن سیستم سمپاتیک شروع میکنه. صدا کلفت میشه آماده ی جیغ کشیدن ادرنالین ترشح میشه دست عضلاتش قوی میشه همه ی اتفاق ها میوفته که من عصبانی بشم بچمو بزنم حالا باید چکار کنم این اتفاق نیوفته ۴۰ روز طول میکشه که چه بکنیم چه نکنیم.

🌷التماس دعا🌷

استاد دوره: سرکار خانم مهرفرزی (مدرس و مشاور خانواده)

#کنترل_خشم

#روز_چهارم

🛑نکات روز چهارم

🔹 تعریف و اهمیت خشم

خشم یک هیجان طبیعی و خدادادی است.

مثل چاقو هم میتواند مفید باشد (دفاع و بقا) و هم مضر (سوءاستفاده).

حتی معصومین هم خشم دارند، اما آن را درست مدیریت میکنند.

🔹 سیستم عصبی خودکار

بدن دو سیستم عصبی خودکار دارد:

سیستم سمپاتیک (جنگ یا گریز)

سیستم پاراسمپاتیک (آرامسازی)

🔹 سیستم سمپاتیک

فعال میشود هنگام ترس، خطر یا عصبانیت.

وظایف:

ترشح آدرنالین و کورتیزول

افزایش ضربان قلب

افزایش فشار خون

افزایش تحرک و خونرسانی به عضلات

نتیجه: آماده شدن بدن برای جنگیدن یا فرار.

🔹 سیستم پاراسمپاتیک

بعد از حالت جنگ و گریز فعال میشود.

وظایف:

کاهش ضربان قلب

کاهش فشار خون

کاهش تعداد تنفسها

بازگرداندن بدن به حالت آرامش

بدون این سیستم، فرد ممکن است مدت طولانی در حالت عصبانیت بماند.

🔹 هورمونها

آدرنالین → افزایش انرژی فوری.

کورتیزول (هورمون استرس) → ترشح از غدد فوق کلیوی، آمادهسازی بدن برای مقابله با فشار.

🔹 نکات اخلاقی و تربیتی

ترساندن دیگران حتی به شوخی میتواند آسیب جدی (مثل از کار افتادن کلیهها) ایجاد کند.

مادرانی که کودک خردسال دارند نباید محیط خانه را محدود و پر از «نکن» کنند؛ این باعث تنش و فعال شدن مداوم سیستم سمپاتیک میشود.

مثال: ریختن زردچوبه روی فرش → مادر عصبی میشود، بدن واکنش سمپاتیک نشان میدهد (داد زدن، دست بلند کردن).

🔹 نتیجهگیری

خشم طبیعی است، اما باید یاد گرفت چگونه آن را کنترل کرد.

آموزش کنترل خشم نیازمند زمان (مثلاً ۴۰ روز تمرین و آموزش) است.

#کنترل_خشم

#روز_چهارم

#ترک_یک_گناه_به_عشق_امام_زمان
#روز_چهارم_کنترل_خشم

📅 روز ۴: ثبت احساسات

شرح: روزانه احساسات خود را ثبت کن تا بهتر بفهمی چه زمانی عصبی میشوی.
تمرین: یک دفترچه برای یادداشت احساساتت درست کن.