همونجا هم به همه گیر میداد باهام بازی کنید بقیه خسته میشدن این گیر میداد ..بدم میومد میگفتم ب کسی اصرار نکن بابت بازی ..تو خونه هم مدام ب ما پیله میکنه ..امروز رفتیم پارک ی دختر بچه خودش اومد طرف پسرم ک بیا دوست بشیم ..پسرم زیاد بخش اهمیت نداد اما دختره دنبال پسرم میرفت ..ی دختر دیگه اومد پارک اون دختره رفت سمت اون پسرم گفت بیا بریم سرسره گفت ن من دیگه دوست جدید پیدا کردم دیگه با تو دوست نیستم ..پسرم زد زیر گریه ..انقد اعصابم خورد شد دستشو گرفتم گفتم بریم دیگه نمیارمت پارک ..خوب دوست نباشه مهم نیست هی میگفتم ن اول با من دوست شد دیگه دوست از کجا پیدا کنم ..تمام فکر و غم و غصه من شده همین کار پسرم ..بچه های شما هم همینطورین ؟؟چیکارش کنم .. هیچکس دورمون نیست تو ساختمونمون هیچ بچه ای نیست حتی اگرم بود بازم ی مشکل بود ..اگ نمیومد بازی پسر من میخواست حتما گریه کنه
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
پسر منم مث پسر شماس میره التماس بچها را میکنه باهاش بازی کنن ولی خیلی بچها را دیدم کزیاد براشون اهمیتی نداره ک با کسی بازی کنن یا نه و این اخلاقش هم ک اگه کسی بیاد طرفش ک باهاش بازی کنه هم دقیقا انگار پسر منه انگاری دوست داره یکی التماسش کنه یا دنبالش بیفته برای بازی ک
شیعگی تنها نماز وروزه نیست آب تنها درمیان کوزه نیست کوزه را پرکن ز آب معرفت تا دراو جوشد شراب معرفت باده مما رزقناهمبنوش تنفقون بنیوش ودرانفاق کوش هم بنوش وهم بنوشان زین صبو لن تنالوا البر حتی تنفقوا ای خوش آن بزمی که لیلایی شوی هرنفس لاهوی الایی شوی تا کی در بند مانی همچومن سیر معنا کن چوهفتادودوتن همچو یحیی گروهی سر در طبق میشود عریان به چشمت سرحق دست بردار از تکبر و از خطا شیعه یعنی جود و انفاق و صفا شیعه باید خاکها زا گل کند خط سوم را به خون کامل کند خط سوم خط سرخ
والا بنظرم بااحترام خیلی زشته که نتونی یه دوست واسه خودت پیدا کنی با مامانا ارتباط بگیری قرار بازی ب ...
ن من خیلی اجتماعیم تو شهر خودمون کلی رفیق دارم شانسم اینجا غریب افتادم جدیدا با ی نفر میریم بیرون مثال هفته ای یکبار اونم ی پسر داره ..خیلی دعوت میکنه بریم خونش