2789
عنوان

انتخابتون کدومه

75 بازدید | 11 پست

خودتون دندون پزشک باشین

با طلا فروش ازدواج میکنین؟

خالم دندون پزشک بود با پزشک ازدواج کرد از این نظر که درامدش بیشتر بود و زودتر یه پول رسید و هزینه ها با خالم بود طلاق گرفتن و هر روزم دعوا داشتن یجورایی حس میکنم دندونپزشک با پزشک نمیشه سر این قضیه

حوصلم سر رفته بود پرسیدم البته یکی از دوستامم شرایطش اینجوریه

تول رفتار و همه اینا درسته پلی خب یجاییم به شغل طرف اهمیت میدین بالاخره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اصلا موفقیت یه ازدواج به شغل طرفین ربط نداره

اینکه میگن مثلا فلان شغل با بهمان شغل میسازه یا نمیسازه چرته

به آدمش بستگی داره و شرایط

غرقه در نیل چه اندیشه کند باران را؟

اره، من از مردی که درس بخونه خوشم نمیاد، اعتقاد دارم تحصیلات بالا واسه خانومه مرد باید بره تو بازار

تو خانواده ما همه درس خوندن برا همین دیدم برعکس شماست نمیتونم با مردی ک نخونده کنار بیام حتی از نظر مالی بهترم باشه

اره، من از مردی که درس بخونه خوشم نمیاد، اعتقاد دارم تحصیلات بالا واسه خانومه مرد باید بره تو بازار

چی شد!!!

تحصیلات بالا مالِ مردِ

زن لیسانس بسشه الا تحصیلاتی ک مرتبط با جسیت زنانه باشه

بخدا از وقتی شما خانوما رفتین دانشگاه و رشته های آقایون، بدبختیا شرو شد.

تو خانواده ما همه درس خوندن برا همین دیدم برعکس شماست نمیتونم با مردی ک نخونده کنار بیام حتی از نظر ...

اتفاقا تو خانواده ماهم همهههه درس خوندن، پدر و مادرم فرهنگی و بابام دکتری داره خودمم علوم پزشکی میخونم، دقیقا چون همه درس خوندن و مرد با جوهره که بتونه کاری جز درس خوندن انجام بده ندیدم معیارم مردیه که به درس اکتفا نکنه و بره دنبال شغل آزاد

چی شد!!! تحصیلات بالا مالِ مردِزن لیسانس بسشه الا تحصیلاتی ک مرتبط با جسیت زنانه باشه بخدا از وقتی ش ...

اگه فکر کردی من الان باهات بحث میکنم سخت در اشتباهی، احتمال اینکه با مردی با تفکرات شما تو زندگیم برخورد کنم صفره پس حرفاتون هیچ تاثیری نداره به حال خانوما نداره، موفق باشید

اگه فکر کردی من الان باهات بحث میکنم سخت در اشتباهی، احتمال اینکه با مردی با تفکرات شما تو زندگیم بر ...

اختیار دارید

شمام اگه در برابر حرفم

گارد می گرفتید من بحث نمی کردم.

قصد بی احترامی هم نداشتم.

و همچنین

اتفاقا تو خانواده ماهم همهههه درس خوندن، پدر و مادرم فرهنگی و بابام دکتری داره خودمم علوم پزشکی میخو ...

اره دقیقا مبیدونی هم درسشو خونده باشه و درکنارش تا مدرکشث بگیره کار ازادشم داشته باشه که اکثرا همینن تدریس و ...