2789

تو شهرمون غریبیم

تا قبل جنگ میرفت مهد دیگه تعطیل شدن

همونجا هم به همه گیر میداد باهام بازی کنید بقیه خسته میشدن این گیر میداد ..بدم میومد میگفتم ب کسی اصرار نکن بابت بازی ..تو خونه هم مدام ب ما پیله میکنه ..امروز رفتیم پارک ی دختر بچه خودش اومد طرف پسرم ک بیا دوست بشیم ..پسرم زیاد بخش اهمیت نداد اما دختره دنبال پسرم میرفت ..ی دختر دیگه اومد پارک اون دختره رفت سمت اون پسرم گفت بیا بریم سرسره گفت ن من دیگه دوست جدید پیدا کردم دیگه با تو دوست نیستم ..پسرم زد زیر گریه ..انقد اعصابم خورد شد دستشو گرفتم گفتم بریم دیگه نمیارمت پارک ..خوب دوست نباشه مهم نیست هی میگفتم ن اول با من دوست شد دیگه دوست از کجا پیدا کنم ..تمام فکر و غم و غصه من شده همین کار پسرم ..بچه های شما هم همینطورین ؟؟چیکارش کنم .. هیچکس دورمون نیست تو ساختمونمون هیچ بچه ای نیست حتی اگرم بود بازم ی مشکل بود ..اگ نمیومد بازی پسر من میخواست حتما گریه کنه

چجوری یادش بدم براش مهم نباشه کسی باهاش بازی کنه یا دوست بشه یا نشه ..همیشه هم بچه ها میان طرفش برای دوستی ..بعد بخوان برن خونشون این یا بغض میکنه یا گریه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وا ببرش خانه بازی مربیا باهاش بازی کننببرش دوست پیدا کنهپس چیکار میکنی

تو خونه مدام بازی میکنیم ..تو کوچه میریم دوچرخه سواری میکنه ..تقریبا هروز پارکه ..دیگه چیکار کنم ..اگرم کسی بره طرفش برای دوستی بعد بخواد بره این اینجوری میکنه

،پسربچه ها تو این سن از دختربچه ها حساستر میشن....منم داداشم اینجوری بود.

الان ماشالله بجونش آقایی شده برا خودش....

مربوط ب بچگیشه این رفتارش..../

فوری اشکش حاضر بود.خیلیم علاقه داشت ب بازی

سیری ناپذیر بود.ولی دختر خودمم دقیقا اینجوری بود

الان باید التماس کنن تا افتخار بده بازی کنه....

بچه اس دیگه عزیزم حساسه یکم بزرگتربشه خوب میشه