2789
اول شما باید با کسی دوست باشی توی شهرتونک اونم بچه داشته باشهرفت وامد کنیداینهمه سال تنها موندی چرا

خوب کسی نیست ..خودمم اعصابم خورد میشه قبلاً برام منم نبود اما الان شده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پسر منم مث پسر شماس میره التماس بچها را میکنه باهاش بازی کنن ولی خیلی بچها را دیدم کزیاد براشون اهمیتی نداره ک با کسی بازی کنن یا نه و این اخلاقش هم ک اگه کسی بیاد طرفش ک باهاش بازی کنه هم دقیقا انگار پسر منه انگاری دوست داره یکی التماسش کنه یا دنبالش بیفته برای بازی ک

من یه پسر یک سال و ۴ ماهه دارم با یه جوجه ی ۱۰ روزه😊 کاش میشد بیای باهاشون بازی کنی😂😂🥰🥰

ای خدا🥹✨️خداحفظشون کنه🥹✨️

خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن🤌🧘♀️🎀💅🍓🪐

پسر منم مث پسر شماس میره التماس بچها را میکنه باهاش بازی کنن ولی خیلی بچها را دیدم کزیاد براشون اهمی ...

پسر من ب کسی نمیگه بیا دوست بشیم اما کسیم بیاد طرفش سریع دوست میشه و بیشتر نشون میده دلش میخواد بازی کنه

خوب کسی نیست ..خودمم اعصابم خورد میشه قبلاً برام منم نبود اما الان شده

والا بنظرم بااحترام خیلی زشته که نتونی یه دوست واسه خودت پیدا کنی

با مامانا ارتباط بگیری

قرار بازی بذارین

یه سری تواناییا باید توی مادر باشه اون بچه خودش داره تلاش میکنه دوست پیدا کنه معلومه نمیتونه

🐋♥️

خیلی ناراحتم ازین وضعیت

ن عزیزم ناراحتی نداره بخدا دختره منم همین بود.

چقد رومخم بود.هرچی میگفتم بابا ب درک نیان چیزی ک زیاده هم بازی مگه حالیش میشد.تارفت مدرسه درست شد.

الان بخدا دوستاش میان تو پی وی خاله بگو

با ما بازی کنه....(قبل تعطیلی منظورمه)

انگار بچه منوگفتی البته من دختر دارم

شیعگی تنها نماز وروزه نیست آب تنها درمیان کوزه نیست کوزه را پرکن ز آب معرفت تا دراو جوشد شراب معرفت باده مما رزقناهمبنوش تنفقون بنیوش ودرانفاق کوش هم بنوش وهم بنوشان زین صبو لن تنالوا البر حتی تنفقوا ای خوش آن بزمی که لیلایی شوی هرنفس لاهوی الایی شوی تا کی در بند مانی همچومن سیر معنا کن چوهفتادودوتن همچو یحیی گروهی سر در طبق میشود عریان به چشمت سرحق دست بردار از تکبر و از خطا شیعه یعنی جود و انفاق و صفا شیعه باید خاکها زا گل کند خط سوم را به خون کامل کند خط سوم خط سرخ

والا بنظرم بااحترام خیلی زشته که نتونی یه دوست واسه خودت پیدا کنی با مامانا ارتباط بگیری قرار بازی ب ...

ن من خیلی اجتماعیم تو شهر خودمون کلی رفیق دارم شانسم اینجا غریب افتادم جدیدا با ی نفر میریم بیرون مثال هفته ای یکبار اونم ی پسر داره ..خیلی دعوت میکنه بریم خونش