سلام دوستان نیاز به همفکری شما عزیزان دارم من تقریبا هشت ماهی میشه تو رشته مهندسی صنایع فارغ التحصیل شدم ولی متاسفانه با این اوضاع مملکت کو کار. از طرفی نیاز به کار و پول دارم شدیدا چون شوهرم شغلش ازاد هست وضعیت خرابه کارا همه خوابیده میخواستم بهم مشورت بدین چه کاری رو میتونم شروع کنم و تو خونه انجام بدم که هم بیکار نباشم هم کمک به زندگیمون باشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم کار هست منم دنبال کارم. دوماهه هرروز رزومه میفرستم به اگهیای اینترنتی شاید پونزده جا تاحالا مصاحبه رفته باشم. دارم میگردم جایی که با شرایطم جور باشه پیدا شه. الانم یه جای خچبی منو خواستن احتمالن اوکی شه برم. یعنی میخوام بگم جوینده یابنده اس. البته شما تهران یا شهرای بزرگ باشی راحتتر پیدا میکنی ولی شهرای کوچیک شرایطسختتره. خلاصه پیگیر باش
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خونهای ریخته، عشقهای گم شده، آبروهای رفته، بغضهای شکسته، اشکهای چکیده، و آبهای از جوی رفته را تو باز میگردانی ای باز گردانندهی از دست رفته ها!
وضعیت جامعه خیلی بده ولی بدتر میدونی چیه اینه که یه کسایی مثل شما ایه یاس و ناامیدی میخونن و رو زخم ...
وااااااا من که نمک نپاشیدم من واقعیت جامعه و قشر تحصیل کرده رو گفتم چرا بهت برخورد .. من خودم دکترای فیزیک میشناسم که داره تو یه مغازه فرش فروشی فرش میبره به دست خریدارها میرسونه با وانت عاریه ای ............ شما دلت پره چرا میخوایی سر من خالی کنی .. اون خانم ارشد و سه تا لیسانس داره و اخریش هم دکترای فیزیک هست . حالا شما یه ارشد گرفتی فکر میکنی الان همه درها روت بازه .. نه عزیزم تا اقا زاده ها هستن نوبت افراد عادی مثل من و شما نمیشه . تازه الان کدرک مهم نیست شاید از دولت مردامون فقط 5 درص مدرک واقعی دارن.. هر چند وقت هم گند مدارک قلابیشون بیرون درز میکنه . موفق باشی .