2789
کرد زورمیگه میخواد عقاید خودشو بهم قالب کنه از عروسی به سبک کردی تا حرف زدن و....ببین با این دید نگا ...

دانشجوی پزشکی چرا نمیره سراغ یک دکتر؟1 این هم حرفیه..اما سوال قبلی رو از اعتبار نمیندازه...میدونم گیر کردن تو دو راهی ادم رو اذیت میکنه. قبل از ازدواج خیلی ها خیلی حرفها میزنن.اما بعد از رفتن زیر یک سقف همه چیز فراموش میشه.

هنوز خیلی کوچیکی. از حرفهات متوجه میشم که تجربه زیادی نداری. و

جهان درون دیده است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کرد زورمیگه میخواد عقاید خودشو بهم قالب کنه از عروسی به سبک کردی تا حرف زدن و....ببین با این دید نگا ...

یک چیزی یادم افتاد. چرا فکر میکنی دانشجوی پزشکی باید با یک پزشک ازدواج بکنه؟ داداش دوست من جراحه، خانمش توی یک شرکت داروسازی کار میکنه. خودش عقیده داشت اگه خانم هم دکتر باشه پس کی به بچه برسه.

خواهر من یک همکلاسی داشت الان پزشک متخصصه ،شوهرش بازاریه.

پسر دوست مادر من متخصص داخلیه زنش دبیره

دندانپزشک من خانمش دبیره

میبینی. قرار نیست حتما یک پزشک با یک پزشک ازدواج کنه.

جا داره زیاد فکر کنی. و بهش توجه کنی چرا نرفته سراغ یک خانم بالغ و باتجربه که تحصیلات داشته باشه پول داشته باشه شاغل باشه و خلاصه همه چی تموم باشه. نه که بخواد یکی رو تربیت کنه تو سن کم بری زیر بار مسوولیت. از دور گل و بلبل دیده میشه میری میبینی پر از چالش و مسولیته.

به حرفهای عاشقانه و رفتارهای رمانتیک توجه نکن. گفتم یک سری چیزها تو رابطه یک باید هستن که بودنشون طبیعیه. به ده سال دیگه فکر کن. 40 ساله 28 ساله...اندروپوز شدن اقایان بعد از 40 رو هم درنظر بگیر

جهان درون دیده است

یک چیزی یادم افتاد. چرا فکر میکنی دانشجوی پزشکی باید با یک پزشک ازدواج بکنه؟ داداش دوست من جراحه، خا ...

اینارو میبینم اما پول و اعتبار پدرم

قیافه خودم

اسم و رسمی ک به خوشنامی شناخته میشه شاید باعث جذبشون شده

اینارو میبینم اما پول و اعتبار پدرم قیافه خودم اسم و رسمی ک به خوشنامی شناخته میشه شاید باعث جذبشون ...

اینهایی که گفتی رو خیلی های دیگه هم دارن. شاید خیلی ها خیلی چیزهای دیگه هم داشته باشن که از تو بهتر باشن( حمل بر بی ادبی نشه)

ببین اینکه میگه درس بخون کار کن برو دانشگاه خونه کار نکن و از این حرفها،همه اینها حق طبیعی قانونی و شرعی و انسانی تو هستن. پس اینکه با اینها مشکل نداره دلیل بر خوب بودن طرف نیست.گزینه حساب نمیشن منظورم اینه برای اون مرد امتیاز اخلاقی محسوب نمیشه. تو ذاتا این حقوق رو داری.لازمه نیست کسی بهت بده

همونه سن کم میخواد تا تربیت کنه.

جهان درون دیده است

اینهایی که گفتی رو خیلی های دیگه هم دارن. شاید خیلی ها خیلی چیزهای دیگه هم داشته باشن که از تو بهتر ...

بله من اینارو خونه بابام دارم

ولی قبول کنید سخت مردی پیدا میشه اینارو قبول کنه

داره ازدواج میکنه انتظار داره ولی خیلی راحت میگه با شروطت کنار میام