2789
عنوان

بابام همش با شکاکی منو اذیت میکرد

1 بازدید | 24 پست

الان میگه تو. چرا پیشرفت نکردی مردم تو موسسه کلاس کار میکنن روزی ۸ تومن در میارن منظورش زبان هست

حالا من رشته ام زبان نیست اصلا

بخدا من یکبار رفتم کتابخونه صبح کلی حرف بارم کرد عوضی

خودم کارمندم ولی میگه باید بری شغل دوم

من اصلا دلخوشی ندارم برم شغل دوم نه کافه میزارن برم نه میزارن با کسی دوست شم

چندسالته؟

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

فشار زیاد داره میاره رو تو و این مقایسه ها منصفانه نیست هر کسی مسیر خودش رو داره تو باید روی چیزایی تمرکز کنی که واقعاً بهش علاقه داری نه چیزی که فقط عدد نشون بده اگه هم بخوای پیشرفت کنی اول باید یه راهی پیدا کنی که از نظر روحی لهت نکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چیزی مگه ازت دیدن قبلا ؟؟؟بی دلیل نمیذارن بری بیرون؟

ن هیچی هیچ گهی تا حااا نخوردم قیافم خوبه هیکلمم جذابه پره کمی ارایش میکنم لباس میپشوم به چشم میام اینم به خاطر این شکاکه کلا از همون بچگی شکاک بود

قربونش برم پدر خدا بیامرزم یک عمر خرحمو داد بی منت ..افسرده بودم نمیتونستم کار بکنم ...این اواخر رفتم سه ساعت دفتر بیمه کارمند شدم همش بهم میگفت بهت افتخار میکنم ..نور به قبرت بیاره بابا ..عشقمی ...

قربونش برم پدر خدا بیامرزم یک عمر خرحمو داد بی منت ..افسرده بودم نمیتونستم کار بکنم ...این اواخر رفت ...

من که هیچی کسی خرجم نکرد تازه میگن برو مثل اسب دو بخار کار کن من اصلا انگیزه هیچی ندارم منم افسردم اصلا نمیتونم برم شعل دوم همش حالم گرفته اس توی خودمم

هی خوبا همیشه زود میرن اینو بدون

۲۷

عزیزم کارمندی دیگه .حقوق و بیمه و مزایا داری .خرج خودت رو در میاری.بابات دیگه چی میخواد

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز