2789
عنوان

بدرفتاریای شوهرم می‌تونه بخاطر این باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 68 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا پدرت رو رحمت کنه .عزیزم .اما تا وقتی همسرت پشتت هست بزار ضر ضرر کنن .اگر نیست بگو بسم الله تمام ...

ممنون. باورت میشه یک سال تلاش و مبارزه کردم که زندگیمون درست شده فعلا.

همسرم دهن بین بود شدیدا. حتی تشویقش کرده بودن دوستی با خانما داشته باشه. واقعا خانواده بی انصاف و بی فکری هستن. گذاشتم دو ماه از خونه رفتم. بعد قانونی همه رو سر جاشون نشوندم. مادرم که مظلوم بود کاری نمیتونست کنه

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

من خودم وقتی ناراحتم همه چیزو میگم پیش شوهرمباز بدتر از من مادرم که وقتی ناراحتی پیش میاد سیرتا پیاز ...

البته عزیزم این کار شما و مادرتون نشون دل صاف و پاکی هست که دارید. و فکر میکنید همه مثل خودتون دل پاکی دارن

دقیقا من با مامانم یه دعوای خیلی بزرگی کردیم کتمکم زد برای اولین بار. بعدش که شوهرم داشت میمود دنبال ...

اینا فک میکنن من نشستم براش تعریف کردم ک چ بدیای در حقم کردن اینجور نیس شوهرم بارها دیده ک مامان بابام چقد با من سرد برخورد میکنن الان تو این مدت ی بار ندیده بابام زنگی بهم بزنه یا بیاد سر بزنه سراغمو بگیره خب بچه ک نیس میفهمه

هروقت سعی میکنم لبخندبزنم احساس میکنم به آنچه در وجودم است خیانت میکنم🥀

اینا فک میکنن من نشستم براش تعریف کردم ک چ بدیای در حقم کردن اینجور نیس شوهرم بارها دیده ک مامان باب ...

باز تو میتونی تظاهر کنی گلم. الکی بگو دادشم بهم امروز زنگ زد. مامانم زنگ زد. امروز بهشون سر زدم...

البته عزیزم این کار شما و مادرتون نشون دل صاف و پاکی هست که دارید. و فکر میکنید همه مثل خودتون دل پ ...

مامانم واقعا سادست هیچ وقت بد کسیو نخواسته ولی خانواده شوهرم اینطوری نیستن

چه کنیم من فکر میکنم آدما نمیتونن خیلی خودشونو بدزدن و تغییر بدن آدم ساده نمیتونه یهو زرنگ بشه از مامانم دیگه توقع زرنگی ندارم تو این سن

ولی روی خودم دارم کار میکنم

صددرصد

ببین من سالهاس ازدواج کردم خیلی تو این مسایل تجربه و سیاست دارم. من هر وقت خانوادم آدم حسابم میکنن و ازم مشورت میخوان یا تحویلم میگیرن شوهرمم حواسشو جمع میکنه و احترام میزاره ولی وقتایی که داداشم شوخیای ناجور میکنه و بی احترامی میکنه قشنگ میبینم شوهرمم تغییر رفتار میده

شوهر اگه ببینه خونواده ی زنش به زنش احترام میزارن حساب کار میاد دستش هم خودش هم خونوادش

من تو دوران نامزدی (عقد) با شوهرم رابطه داشتم یعنی عقدمون طولانی بود شوهرم به زور... بعد مامان بابام فهمیدن، بابام عصبی بود به روی شوهرم نیوردن ولی بدن منو با کمربند کبود و سیاه کرد و خییلی اذیتم کردن بعدش شوهرم یه اخلاقی داشت که اگه میفهمید که خونوادم فهمیدن از خجالت میرفت که میرفت و این شد که من نزاشتم شوهرم بفهمه بعد شوهرم منو برده بود خونشون ولی بدن کبودم رو دید گفت چی شده؟ گفتم بابام زدتم گفت چرا؟ گفتم دعوامون شد (حالا بدبختیا و کتکای من سر شوهرم بود) بعد شوهرمم خیلی عن و زپرتی بود سریع رفته بود به مامانش گفته بود بعد اصلا رفتار شوهرمو خونوادش صد درجه با من تغییر کرد و دیگه جدیم نمیگرفتن تا دعوامون میشد شوهرم کتکم میزد

سالها گذشت داداشام بزرگ شده بودن بهم احترام میزاشتن آبجی جان آبجی جان میگفتن بعد شوهرمم میبینه اینا با من صمیمی و رفیق هستن میچسبه بهم تحویلم میگیره مشورت میکنه

قطعا همین طوره ...

من خودمو میگم بعد از دو تا تجربه ازدواج ب این نتیجه رسیدم ک اصلا و ابدا جریانات خصوصی و خانوادگی شما هیچ ربطی ب شوهر و خانوادش ندارع

من متاسفانه هم سر ازدواج اولم که دوست بودم هم ازدواج دومم خیلی منواب درد و دل حرفایی در مورد خانوادم و خواهر و برادر زدم که متاسفانه تو هر دو تا مورد تا تقی به توقی میخورد هر دو طرف سو استفاده کردن و هی تو سرم کوبیدن تک به تک نقطه ضعفامو

وقتیکه که بدونن پشتوانه نداری و خانوادت پشتت نیستن هر کاری برای اذیت و ازارت میکنن و هر بلایی سرت در میارن

من تقریبا دو هفته پیش با جهازم برگشتم خونه مادریم شوهرم تا قبلش همش بهم میگفت برو برو ببینم تو رو تو خونه بابات راه میدن و رفتم و تصمیمم به طلاق قطعی هست

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....

اینا فک میکنن من نشستم براش تعریف کردم ک چ بدیای در حقم کردن اینجور نیس شوهرم بارها دیده ک مامان باب ...

به خدا آدم میخواد زمین دهن باز کنه بره زیر زمین .واقعا که درکت میکنم .icon

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
قطعا همین طوره ...من خودمو میگم بعد از دو تا تجربه ازدواج ب این نتیجه رسیدم ک اصلا و ابدا جریانات خ ...

خدا بابامو بیامرزه انقدر رو من و خواهرم حساس بود همیشه میگفت کسی به اینا بی حرمتی نکنه اینا مهمونن بعدن معلوم دست کیا میفتن

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘