صددرصد
ببین من سالهاس ازدواج کردم خیلی تو این مسایل تجربه و سیاست دارم. من هر وقت خانوادم آدم حسابم میکنن و ازم مشورت میخوان یا تحویلم میگیرن شوهرمم حواسشو جمع میکنه و احترام میزاره ولی وقتایی که داداشم شوخیای ناجور میکنه و بی احترامی میکنه قشنگ میبینم شوهرمم تغییر رفتار میده
شوهر اگه ببینه خونواده ی زنش به زنش احترام میزارن حساب کار میاد دستش هم خودش هم خونوادش
من تو دوران نامزدی (عقد) با شوهرم رابطه داشتم یعنی عقدمون طولانی بود شوهرم به زور... بعد مامان بابام فهمیدن، بابام عصبی بود به روی شوهرم نیوردن ولی بدن منو با کمربند کبود و سیاه کرد و خییلی اذیتم کردن بعدش شوهرم یه اخلاقی داشت که اگه میفهمید که خونوادم فهمیدن از خجالت میرفت که میرفت و این شد که من نزاشتم شوهرم بفهمه بعد شوهرم منو برده بود خونشون ولی بدن کبودم رو دید گفت چی شده؟ گفتم بابام زدتم گفت چرا؟ گفتم دعوامون شد (حالا بدبختیا و کتکای من سر شوهرم بود) بعد شوهرمم خیلی عن و زپرتی بود سریع رفته بود به مامانش گفته بود بعد اصلا رفتار شوهرمو خونوادش صد درجه با من تغییر کرد و دیگه جدیم نمیگرفتن تا دعوامون میشد شوهرم کتکم میزد
سالها گذشت داداشام بزرگ شده بودن بهم احترام میزاشتن آبجی جان آبجی جان میگفتن بعد شوهرمم میبینه اینا با من صمیمی و رفیق هستن میچسبه بهم تحویلم میگیره مشورت میکنه