2789
به نظرم ازدواج کن خدایی نکرده بد بودطلاق میگیری اینو یه دختر 36ساله مجرد بهت میگه با تپحه به شرایطت ...

ظاهرشون در یه حده خوشتیپن هر دو اما زیبا نیستن

طلاق انقدر هم راحت نیست اسم یکی بره روم زندگیم سختر میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله ولی دروغ نمیگم نمیخونم خودم هم امااعتقاد زیادی به خدا و پیامبر دارم اعقاد دارم هر چه دارم از برک ...

خیلی هم زیبا....اما اعتقادات توی زندگی مشترک هم اثر خودشه داره تا جایی که میدونم به پوشش خودتونم اهمیت میدین؟ منظورم لباس باز و ایناست چون گفتی طرف براش مهم نیست

به عنوان کسی که با همسرم اختلاف نسبتا زیادی داریم «۱۰ سال» و از دو قومیت کاملا ناسازگار هستیم «کورد و ترک» میگم بهت اینو، ازدواج با اونی خوبه که هم فکرت باشه و تفاهم داشته باشید... سن و قومیت و خونواده و اینا واقعا مسئله ای نیست و تجربه ام داره اینو بهم میگه👌🏻✨

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

زنداداشم ۱۷ ازدواج کرد کلاس سوم دبیرستان بود ولی چون داداشم دوسش داشت گفت مانع درس خوندنت نمیشم...کنکور داد قبول شد دانشگاه رفت الان واسه خودش یه خانم معلم موفق....ازدواج مانع تحصیل نمیشه به شرطی که طرفت به خواسته هات احترام بزاره

ببین من چی میگم ازدواج تو ۱۸ سالکی خیلی هم بد نیست بعضی جاها اوکی اصلا اما میگم به هوای گل و بلبل نب ...

که متسفانه خیلی دختر نازک نارنجی هستم بابام لوسم کرده این پسره انقدر مراقبه اذیت نشم گاهی میترسم خسته بشه

منم الان هم سن تو هستم تقریبا هم زبانم هستیم متاهلم هستم بیشتر تورا درک می کنم.به نظرمن تو با هیچ ...

تو عاشق شدی ؟ من اهل دوستی و اینا نیستم که بتونم عاشق بشم

یکبار عاشق شم به طرف نگفتم اونم ازدواج کرد