2789
بلهخیلی خوبهحس میکنم پناهمهخیلی مواظبمهبیشتر همچی رو دوش خودشهکاملا عاقل و پختش

خداروشکر خوشبخت باشید

من پدر و مادر خودم بخاطر تفاوت سنی باهم تفاهم ندارن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگر هر دوشون به لحاظ شغل و تلاشگری خوبن ، تمرکز کن روی خانواده ،هر کدوم خانواده بهتر و با فرهنگتری د ...

کارمند بانک خانواده با تحصبلاتی داره ولی بچه طلاقه

پدرش ساختمان سازه

مادرش دبیر اقتصاد

اونیکی پدرش پزشکه مادر خانه دار

بابا ادم خیلی درستیه اسم و رسم فوق العاده خوبی داره توی شهرمون قیافمم خوبه خداروشکر وضع مالیمون خوبه ...

ببین من چی میگم ازدواج تو ۱۸ سالکی خیلی هم بد نیست بعضی جاها اوکی اصلا

اما میگم به هوای گل و بلبل نباش ، چالش زیاد داره باید جنبتو بالا ببری هر کی گفت پخ حالت بد نشه

منم الان هم سن تو هستم تقریبا هم زبانم هستیم متاهلم هستم بیشتر تورا درک می کنم.به نظرمن تو با هیچ کدوم از اینا کنار نمیای چون تو عاشق نیستی تو دنبال فرار از خونه ای تو الان خودت می گی قیافه کارمند بانک زیاد خوشت نمیاد نمی دونم چطوری می حوای یک عمر باهاش زندگی کنی.

جفتشون ارومن خودمم ارومه زیادتر با کارمند بانک صحبت کردم ایشون میگه من الان دنبال یه زندگی سرشار از ...

این حرفا رو که همه میزنن

زیادم درگیر این حرفای قشنگ نشو اینا بعد یه مدد تا حدودی فروک میکنه

اگه تونستی با پزشکم صحبت کن از لحاظ خانوادگیم بسنج هردو رو هرکدوم به دلت نشست و شرایط بهتری از همه لخاظ داشت بیشتر باهاش آشنا شو

مشاوره قبل ازدواج شرایطشو داری بری؟

خدایا شکرت:) حوصله بحث ندارم اگه دیدی جوابتو ندادم بدون که فهمیدم لایق یه گفتگوی ساده و دوستانه نیستی

خداروشکر خوشبخت باشید من پدر و مادر خودم بخاطر تفاوت سنی باهم تفاهم ندارن

عزیزی ممنونم

بله همجوره هستن

یکسری ها تفاهم ندارن چون اختلاف سنی دارن

یکسری ها هم میگن شوهرم رفیق بازه بچه ننس یا مثلا انگار هنوز پخته نشده و هرز میپره

همجوره هستن

اما خودم ترجیحم به آدم سن بالا بود و واقعا هم راضی ام

میخوام برم از این خونه فقط خانواده مادریتون تعصبی نیستن؟

به اون شکل تعصبی نه ولی خب به هر حال قدیمی ترها افکار سنتی رو دارن

البته مامان من اومد شهر بابام بعد از ازدواج

ممکنه که خدا ما رو از نصف آدمایی که فکر میکنن دارن کار خدا رو انجام میدن، نجات بده!؟ (دین وینچستر؛ سوپرنچرال)

ببین عزیزم اینجا هر کسی هر چیزی بگه تو باید با دلت ازدواج کنی میگی بانکیه از نظر قیافه مد نظر نیست تو از الان داری اینو میگی

خب با پزشک ازدواج کن مگه نمیخوای پزشک بشی اون بهت کمک میکنه

تازه وقتی میدونی همسرت پزشکه راحت تر و بهتر درس میخونی آخرشم بوت هم پرش و مادرش پزشکن بودم پزشک میشه

از نظر قیافه چطور ؟