2789

دوستم فکر میکنه بین خودش و اون یکی دوستم تبعیض قائل میشم و اون یکی رو اولویت قرار میدم و تا حدی در واقعا حق داره چون تطابق وایبم با اون یکی دوستم بیشتره و با این یکی دوستم یکم اخلاف دغدغه داریم و حس می کردم خودش نمیتونه باهام بجوشه.

بعد فهمید من زودتر از اون با دوست دیگم که هیچ روزی نمی تونست بیاد بیرون زودتر رفتم و ناراحت شد و جواب تماس و پیام نداد و بلاک کرد و اینا الان دوباره پیام داده احساسش رو گفته و من ترجیح میدم تو یه کافه ای چیزی باهاش حرف بزنم حالا چجوری مطرحش کنم

دانشجوی حقوق هستم با رتبه ی ۳۵۵ کنکور ۱۴۰۴ امیدوارم روزی وکیل بشم⚖️🍰

همینایی که گفتی زو ب خودش بگو هیچ ایرادی نداری باید بنیانی حل شه همین الان

نمیخواستم بعد اون کار بدش بهش پیشنهاد بدم بریم بیرون میخوام حالا لحنم سنگین و ناراحت باشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یک چیز رو باید بپذیریم ما آدم ها همیشه یه شخصیت ثابت نداریم به خاطر همین به مرور دوستامون تغییر میکنن

دوستی رو انتخاب کن که باهاش آرامش داری و ترک کردن رو یادبگیر

اما باهاش آرامش داری و خیلی صریح بگو فلانی لطفا بیا باهم حرف بزنیم

پروفایلم خودمم😍موفق میشی،چون نوری که تو وجودت داری، از تاریکیای دور و برت قوی تره....

بگو ببین روابطت جدا از هم هست

جدای از دوست داشتن که جفتتون رو دوست دارم شباهت اخلاقیم به فلانی بیشتره ولی دلیل نمیشه تو رو دوست نداشته باشم

رفتارت هم بچگانس بلاک کردن واقعا کودکانس و به جاش میشه گفت و گو کرد 😑

با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی جواب نمیدم 👋👋

یک چیز رو باید بپذیریم ما آدم ها همیشه یه شخصیت ثابت نداریم به خاطر همین به مرور دوستامون تغییر میکن ...

متاسفانه از اوایل دوستی مون یسری تغییراتی داشت ولی واقعا دختر خوبیه فقط به این موضوع خیلی حساسه

متاسفانه از اوایل دوستی مون یسری تغییراتی داشت ولی واقعا دختر خوبیه فقط به این موضوع خیلی حساسه

من این تجربه رو داشتم به خاطر حساسیت اون دختر دوستامو از دست دادم و همون دختر بیشترین آسیبو بهم زد

پروفایلم خودمم😍موفق میشی،چون نوری که تو وجودت داری، از تاریکیای دور و برت قوی تره....

بگو ببین روابطت جدا از هم هست جدای از دوست داشتن که جفتتون رو دوست دارم شباهت اخلاقیم به فلانی بیشتر ...

بهش گفتم چندین بار ولی فک میکنه بهونه میارم و الکی میگم

فک میکنه فقط خودش داره برای دوستی مون تلاش میکنه

بهش گفتم چندین بار ولی فک میکنه بهونه میارم و الکی میگم فک میکنه فقط خودش داره برای دوستی مون تلاش م ...

یعنی در واقع سه تایی دوستین و اون روابط دو تایی شما رو مقایسه میکنه درسته ؟

اصلا نزار در جریان باشه به اون دوستت هم بگو که جزییات نگه

با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی جواب نمیدم 👋👋

یعنی در واقع سه تایی دوستین و اون روابط دو تایی شما رو مقایسه میکنه درسته ؟اصلا نزار در جریان باشه ب ...

اصلا اون یکی دوستم رو ندیده تاحالا! صرفا فهمید باهاش رفتم بیرون ناراحته

اصلا اون یکی دوستم رو ندیده تاحالا! صرفا فهمید باهاش رفتم بیرون ناراحته

وا چه قدر غیر منطقی

روابط شما به دوستای مختلفت به کسی چه ارتباطی داره 😅خیلی جدی نگیر بگو رفتار کودکانه رو بزار کنار

وا چه قدر غیر منطقی روابط شما به دوستای مختلفت به کسی چه ارتباطی داره 😅خیلی جدی نگیر بگو رفتار کودک ...

دقیقا

اصلا جواب نمیداد فکر کردم چیزیش شده مامانم زنگ زد مامانش فهمیدیم میخواسته فاصله بگیره🫥

دقیقااصلا جواب نمیداد فکر کردم چیزیش شده مامانم زنگ زد مامانش فهمیدیم میخواسته فاصله بگیره🫥

ببین جدی باهاش برخورد کن

بگو عزیزم میخوای فاصله بگیری بگیر

من اشتباهی نکردم به تصمیم بچگانت هم احترام میگذارم

دختری من یک سوال حقوقی دارم

نمیدونم الان هنوز وکیل کوچولو✨هستی یا نه ♥️

ولی میتونم بپرسم ازت عزیزم ؟