2789
عنوان

اعصابم خرده 😤

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 22 پست
حق داری ناراحت باشی. مشکل اصلی فقط چکه آب نیست؛ اینه که تو رو از پیگیری و تصمیمگیری درباره خونه کنار ...

دقیقا به من اجازه دخالت تو این مسایلو نمیده خودشم پیگیری نمیکنه 😔 میگم نکنه به این زندگی علاقه ای نداره ک براش ابشار اب از سقف اهمیتی نداره و الان با ارامش رو مبل خوابیده با این صدا

اگر بخوام این حرفا ک منم حق دارم تو این مسایل دخالت کنم و پیگیری کنمو بهش بگم ک دیگه خونرو میذاره رو سرش با داد و بیداد و میگه نه تروخدا میخوای وقتی من خونه نیستم تعمیر کارو صاحبخونه بیان حالا صاحبخونه ی پیرمرد ۷۰ سالست چون قبلا هم این اتفاق افتاده یجا دیگه اب میداد صابخونه باید صب میومد وقتی این خونه نیست من گفنم خوب من هستم تو برو سر کار ک شروع کرد دادو بیداد همینم مونده با صابخونه تو خونه تنها باشی 😐😐 اصن ی حرفایی میزنه حرص درار

به جای اینکه بحث تبدیل بشه به «تو برو زنگ بزن» یا «من انجام نمیدم»، کار رو تبدیل کنی به همکاری.

یعنی تو میتونستی اینطوری عمل کنی:

خیلی آروم بگی: «این مشکل باید حل بشه»

بعد پیشنهاد بدی: «بیا الان با هم زنگ بزنیم صاحبخونه» یا

«تو زنگ بزن، منم کنارتم / یا من زنگ میزنم تو در جریان باش»

هدف اینه که: نه دعوا بشه، نه حس کنترل دادن به همدیگه، فقط حل شدن مشکل.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

راه سادهتر: وارد بحث «اجازه دادن» نشو، فقط روی نتیجه بگو «باید درست بشه» و پیشنهاد بده خودش هر جور راحتتره پیگیری کنه.

اصلش اینه: مشکل خونه باید حل بشه، نه اینکه تبدیل به دعوا بشه.

راه سادهتر: وارد بحث «اجازه دادن» نشو، فقط روی نتیجه بگو «باید درست بشه» و پیشنهاد بده خودش هر جور ر ...

اهان درسته از ابن به بعد اینجوری رفتار میکنم ایشالا که جواب بده

آره، همین تغییر کوچیک توی لحن و تمرکز روی «حل مشکل» معمولاً تنش رو کمتر میکنه.

فقط یه نکته: اگر یک بار جواب نداد، ناامید نشو؛ این مدل ارتباطی با تمرین بهتر جا میافته. هدف اینه که دعوا کمتر بشه، نه اینکه کامل بیدردسر بشه از روز اول.

امیدوارم اوضاع خونه هم سریع درست بشه و خیالت راحتتر بشه 🌿

آره، همین تغییر کوچیک توی لحن و تمرکز روی «حل مشکل» معمولاً تنش رو کمتر میکنه.فقط یه نکته: اگر یک با ...

خیلییی خیلیییی ممنونم ک وقت گذاشتی و کمکم کردی چون سیاست رفتاری بلد نیستم دیگه تلاش خودمو تا ی حدی میکنم فقط ک از بحث جلوگیری کنم ولی خوب خیلی هم نمیشه کوتاه اومد و ساکت موند و طرف برای خودش صداشو ببره بالا

حست کاملاً قابل درکه؛ وقتی طرف مقابل صدا رو میبره بالا، آدم بین دو تا چیز گیر میکنه: سکوت کردن یا درگیر شدن.

ولی یه نکته مهم: سکوت کردن = کوتاه اومدن نیست

داد زدن هم = حل شدن مشکل نیست

راه وسطش اینه:

کوتاه و محکم حرف بزنی، نه طولانی

وارد توضیح زیاد نشی

روی اصل موضوع بمونی

مثلاً: «من بحث نمیکنم، فقط میگم این مشکل باید حل بشه.»

یا

«لطفاً به جای بحث، پیگیری کن که تعمیر انجام بشه.»

اگر طرف صدا رو بالا برد:

همون جمله رو تکرار کن، نه بیشتر

یا مکالمه رو موقت قطع کن تا فضا آروم بشه

این مدل برخورد اسمش “ساکت موندن” نیست؛ اسمش کنترل کردن فضاست.