راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
تمیز و مرتب کن خونت رو تا عیب هاش کمتر به چشم بیاد
در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️ متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊
آرامش و امنیت داشته باشه، آدماش توش با دل خوش زندگی کنند
در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️ متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊
آره میتونم بفروشم برم آپارتمان کوچک ولی اینجاحیاطش نمی زاره دودلم کرده بچهام میرن توش دوچرخه سواری ا ...
پس خیلی خوبه که
مال کنم حیاط داره دو طبقه
ویوش هم کلا ویلا و سرسبزی
آپارتمان سختت میشه بعد خونه ی حیاط دار
بشین عشق و حالتو بکن با بچه هات
چند تا بچه داری؟
من یه پسر چهار ساله یکیم تو راهی
من سه تامیشن ایشاللهخب جونوربدم میادازطرف دیگه بعضی فامیلامیان خونم تیکه مسندازن
فامیلو بیخیال نقطه ضعف نده دستش تگه بفهمن دو دلی بدتر اذیتت میکنند الان دیگه رفت و آمد ها کمتر شده به فامیل چه ارتباطی داره هر جور راحتی همون جور زندگی کن
آره میتونم بفروشم برم آپارتمان کوچک ولی اینجاحیاطش نمی زاره دودلم کرده بچهام میرن توش دوچرخه سواری ا ...
چقدر خوب خوش به حالتون
بیاید با هم مهربون باشیم...اگه تو موضوعی تفاوت عقیده داریم به این فکر کنیم همون قدری که ما فکر میکنیم که عقیدمون منطقی و درست ترینه، طرف مقابلمون از ما بیشتر نباشه به اندازه ما به عقیدش اعتماد داره و فکر میکنه فکر اون منطقی تره خب :) مسلما همونقدری که ما ناراحت میشیم از اینکه به این عقیمون بی احترامی بشه، اوشون هم همونقدر ناراحت میشن... اگه بین رنگارنگی عقایمون هممون به "هر چیزی که برای خودت میپسندی برای دیگران هم بپسند" اعتقاد داشته باشه زندگی هامون با وجود تفاوت ها زیبا میشه...