2789
عنوان

نمیخوام ریخت شوهرم نگاه کنم از بس بی عرضه اس خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 55 پست

من همشو خوندم اعصابم خورد شد چرا یه مرد اینقدر بی مسئولیت باشه!وقتی چیزی خراب شد بگو یا درستش کن یا میرم از کوچه یکی رو صدا میکنم بیاد درس کنه شاید غیرتش اجازه نده ک تو کسی رو صدا کنه

عیب نداره بزار زندگی من خراب بشه اما ادبیاتتو درست کن برای یه زن زشته یعنی چی از اون جای جاری هام می ...

به روزی میفتی که بدتر از این حرفا رو بزنی

یادت باشه امروز رو

شوهرمم مشکل جسمی داره، هش میگه بدنم درد میکنه خیی ضعیفه از نظر بدنی کارشم سخته کارگره خیلی براش ناراحتم عذاب میکشم براش .میشه برای سلامتیش و افزایش رزق و روزیش صلوات بفرستید....خیلی مرد بی زبونی هست خانوادش همیشه حقشو خوردن...از بس مظلومه ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من همشو خوندم اعصابم خورد شد چرا یه مرد اینقدر بی مسئولیت باشه!وقتی چیزی خراب شد بگو یا درستش کن یا ...

صدا میکنم دیگه پس چیکار میکنم اصلا حالیش نیست

بابامم همینجور بی غیرت بود شانس منه

شوهرمم مشکل جسمی داره، هش میگه بدنم درد میکنه خیی ضعیفه از نظر بدنی کارشم سخته کارگره خیلی براش ناراحتم عذاب میکشم براش .میشه برای سلامتیش و افزایش رزق و روزیش صلوات بفرستید....خیلی مرد بی زبونی هست خانوادش همیشه حقشو خوردن...از بس مظلومه ....

والا نمیدونم یاده مامان خودم افتادم زندگیش ولی نظرم اینه که بری اگه میتونی سرکار تولیدی کار کنی

جا ندارم وگرنه صد جا میرفتم سر کار

شاید مشکل از خودته

صد در صد هست

من یه خانواده داغون و بدنام داشتم تو محیط کوچیک کسی خواستگاریم نمی اومد

مجیوری با این ازدواج کردم که فرار کنم

اعصابش خورده چرا نمک رو زخم میشی شما باع

هیچکس زندگیش بی مشکل نیست

چه بسا مشکلات من از این خانم بیشتر باشه

قرار نیس رو بقیه خالیش کنم

پروفایلم خودمم😍موفق میشی،چون نوری که تو وجودت داری، از تاریکیای دور و برت قوی تره....

اعصابش خورده چرا نمک رو زخم میشی شما باع

اشکال نداره هر دو ناراحت شدن زندگی ها سخت شده اعصاب ها ضعیف شده حالا درست یذره اسی فحش زیاد داد ولی خوب چه مبشه کرد

امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه یه خانواده خوب داشته باشید