2789
عنوان

نمیخوام ریخت شوهرم نگاه کنم از بس بی عرضه اس خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 55 پست
بی عرضگیش ربطی به این مشکلاتش نداره کسی میشناسم دو تا پا نداره ولی خیلی اقتدار دارهدیگه چقد کنارش با ...

عزیزم

💔

زندگی ساختنی است،ن ماندنی...بمان برای ساختن،نساز برای ماندن...خودم رگ ب رگ شدم🥴ولی شما فعلا ی پند بگیرید تابعد🤧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شماباردار نبودید؟

زایمان کردم

شوهرمم مشکل جسمی داره، هش میگه بدنم درد میکنه خیی ضعیفه از نظر بدنی کارشم سخته کارگره خیلی براش ناراحتم عذاب میکشم براش .میشه برای سلامتیش و افزایش رزق و روزیش صلوات بفرستید....خیلی مرد بی زبونی هست خانوادش همیشه حقشو خوردن...از بس مظلومه ....

خب پس ولش کن چرا اونو میازاری

😐 الان من کجا آزارش دادم

دیگه نمیکشم خسته شدم

شوهرمم مشکل جسمی داره، هش میگه بدنم درد میکنه خیی ضعیفه از نظر بدنی کارشم سخته کارگره خیلی براش ناراحتم عذاب میکشم براش .میشه برای سلامتیش و افزایش رزق و روزیش صلوات بفرستید....خیلی مرد بی زبونی هست خانوادش همیشه حقشو خوردن...از بس مظلومه ....

هیچکس زندگیش بی مشکل نیستچه بسا مشکلات من از این خانم بیشتر باشه قرار نیس رو بقیه خالیش کنم

اتفاقا مطمینم زندکیت مثل خودم خیلی داغونه

کسی زندگیش خوب باشه میدونه چه حرفی رو کی بزنه

بابا ایی ناراحته عصبیه معلومه خسته و درمونده شده اگه راهی بلدین بفرمایین اما لطفا خواهشا بالای منبر ...

ادمای درست راهنماییم میکنن عزیزم

اونایی که داعونن ایراد میگرن

من سالهاست اینجا دردو دل میکنم تجربه دارم

خیلی شرایطت سخته متاسفانه آدما همینطورین کسی پول نداشته باشه احترامم دریافت نمیکنه، من جای شما باشم میرم سرکار هرکاری فروشندگی آرایشگری هرچی. به این شوهر و خانوادش امید نمیبندم

البته اگه بچه کوچیک نداری و شرایط حداقلی برای سرکار رفتن داری

چی بگم خودت باید بهش پر و بال بدی خودت نباید درست کنی بندازی جلوش ببره درست کنه

نمیکنه اهمیت نمیده

اون نکنه من نکنم پس چیکار کنم

خیلی شرایطت سخته متاسفانه آدما همینطورین کسی پول نداشته باشه احترامم دریافت نمیکنه، من جای شما باشم ...

هم بچه کوچیک دارم هم یه دختر ده ساله که مریضه

اسی تا الان بار همه چیو خودت به دوش کشیدی واسه همینه که شوهرت مسعولیتاش یادش رفته

باید میذاشتی خودش کار پیدا کنه واسه چی براش واسطه شدی؟ و خواهش و التماس کردی؟!

شوهرت موز ماره توام تا یکم تند میشی خونواده شوهرت مقصر میدوننت برا همین میگم یکم بکش کنار و خواسته هاتو ازش بیشتر کن تا تلاششو بیشتر کنه.

چرا واسه ابگرمکن پول دادی؟!

مردا از خداشونه زنشون هیچی ازشون نخواد توام که علنن داری پول میدی اونو بیخیالترش کردی

توقعتو ببر بالا مسعولیتاشو ازش نگیر پاشو قلم نکن بزار بیوفته تو خرج کردن و عرضه به خرج بده