2821
2789
عنوان

راهنمایی

222 بازدید | 66 پست

دوستان اگه برادرتون خودارضایی میکنه و فیلم های بد میبینه و این شده عادتش و میفهمی براش جادوی هوا و هوس گرفتن توی این منجلاب افتاده

راه حلتون چه؟

خواهرانه کمکم کنین

کاری لازم نیست انجام بدید و به روش هم نیارید...
سن یا موقعیت ازدواج داره؟ اگر خیر.. پس تنها راه تخلیه نیازش همین هست... همین که با زن هرزه نمیره یا دختر مردم رو دستمالی نمیکنه عالیه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جادو چیه عزیزم

چند سالشه

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉🥺😂🦶🏻🦶🏻🦶🏻🥴🫠از خواب چو برخیزم ،اول تو به یاد آیی🐓سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️

جادو رو باطلش کنید

خودارضایی سخته ترک کنه کارش زیاد باشه سرش شلوغ بشه ول میکنه

سه روز تعلیق بودم😅 این🌵همون عشق توعه برای خودم لباسش کردم و حالا تقدیمش میکنم به خودت 🪡یاد نی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر

کاری لازم نیست انجام بدید و به روش هم نیارید... سن یا موقعیت ازدواج داره؟ اگر خیر.. پس تنها راه تخلی ...

۳۰ سالشه

وضع مالی خوبی داره ولی از ازدواج خوشش نمیاد یعنی اعتماد نداره به کسی

چیکار کنم زیاد به این چیزا فکر نکنه؟

کانال ذکرهای گره گشاروبیکابزن هست ذکروایناکه سرب راه بشن اگ اعتقادداربن وبایه مشاورم مشورت کنین اماخودتون چیزی خودسربهش نگین

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

😐 به طلسم اینا ربطی نداره همه ی پسرها انجام میدن تا یه حدیش طبیعیه

به طلسم بسیار ربط داره، توضیحش طولانیه

ولی خلاصه ش اینه که هاله ی بدنشو از بین میبره و فرکانس میاد پایین و اجنه تحت تسلط نگه میدارنش....

اینکه خیلیا انجام میدن و کاری ندارم

من نمیخوام برادرم وارد این اخلاقیات بشه

عزیزم الان دیدم نوشتی ۳۰ سالشه

خب چرا ازدواج نمیکنه براش دنبال دختر بگردید

در صلح باش؛ با خدا، با خودت، با دیگران، با حیوانات، با طبیعت، با هر چیزی...❤ صالح باش، دوستِ من👩🏻‍🦰☕🌱