2821
2789
عنوان

راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 61 پست
جادو رو باطلش کنید خودارضایی سخته ترک کنه کارش زیاد باشه سرش شلوغ بشه ول میکنه

متاسفانه فعلا بیکاره و خونه ست

یعنی با طلسم و اینا زندگیشو به هم ریختن و مشکلات براش ایجاد شده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اضطراب و وسواس داره؟پرخاشگری می کنه؟خوابش بده یا خوبه؟دایره دوستانش چطوره؟

بله اضطراب داره

یه مدته قرص ضد اضطراب میخوره طبق دستور دکترش که هر ماه ویزیتش میکنه

بی اعصاب هست بعضی موقع ها بی منطق میشه

متوجه اعمالش نیست

فقط یه دوست صمیمی داره اونم من میدونم از این اخلاقا داره....

۳۰ سالشهوضع مالی خوبی داره ولی از ازدواج خوشش نمیاد یعنی اعتماد نداره به کسیچیکار کنم زیاد به این چی ...

نمیخواد ازدواج کنه.. زوری که نمیشه.. داره نیازش از راه سالم تخلیه میکنه.. شما میخواهید نیاز طبیعی شخص رو حذف کنید.. نمیشه.. مگه اینکه شخص بیمار گونه رفتار کنه.. خودارضایی روزانه چند بار داشته باشه.. با هرزه ها بره و .... این میشه رفتار ناسالم و نیاز به کمک داره.. نه الان

کاری لازم نیست انجام بدید و به روش هم نیارید... سن یا موقعیت ازدواج داره؟ اگر خیر.. پس تنها راه تخلی ...

این حرفا چیه میزنی شمااا؟؟

عادی انگاری نکنید لطفاً

تنها راه تخلیه ؟؟ من خودم آقام

جلوی ما این حرفارو نزنید لاقل

عزیزم الان دیدم نوشتی ۳۰ سالشهخب چرا ازدواج نمیکنه براش دنبال دختر بگردید

آدم ایده آلیه

مهندس ارشده و مغازه داره واسه خودش و ماشین و خونه داره

ولی بخاطر سالها درگیر جادو بودن نمیتونه به کسی اعتماد کنه و از ازدواج و بچه دار شدن بدش میاد

میگه خانما از لحاظ اخلاقی و رفتاری خوب نیستن و دنبال منفعت خودشونن

چهره ی خوبی داره و به چشم میاد

زودم چشم و نظر میخوره

عاقله هااااا ولی نمیتونه اینکارو فراموش کنه نمیدونم چرا

میدونم که بهش ضربه میزنه و خدا از این کار بدش میاد

بله اضطراب دارهیه مدته قرص ضد اضطراب میخوره طبق دستور دکترش که هر ماه ویزیتش میکنهبی اعصاب هست بعضی ...

بهش بگو یک جایی خوندم اضطراب درمان اصلی و ماندگارش مشاوره است و قرص ضد اضطراب موقتی کاهش میده ولی اثر طولانی نداره. اسم قرصش را می دونی؟

ایشون سیستم انگیزشی فعالی ولی مسیر را نتونسته درست پیدا کنه. در واقع نیاز مغزش به دوپامین را داره بدون زحمت برآورده می کنه.

باید یواش یواش انداختش تو مسیر درست.

اینو ازش بگیریم شاید افسرده بشه. باید جایگزین بشه.

😐 به طلسم اینا ربطی نداره همه ی پسرها انجام میدن تا یه حدیش طبیعیه

سلام

همه که انجام نمیدن

برخی به صورت موردی آره

بیشتر از اون باشه توی تله گناه گرفتار شده

برادر ایشون هم همین مورد براشون صدق میکنه.

طلسم هم وجود خارجی داره.البته نادر هست.

جادو رو باطلش کنید خودارضایی سخته ترک کنه کارش زیاد باشه سرش شلوغ بشه ول میکنه

یکی از عوامل عادت به این گناه متاسفانه داشتن موقعیت بیکاری و تنهایی هست. اگر خانواده تنهاش نگذارند و مشغول باشه فرزند ، این کارها پیش نمیاد. اینها که گفتم مکمل مسائل تربیتی هست.

سلام همه که انجام نمیدن برخی به صورت موردی آره بیشتر از اون باشه توی تله گناه گرفتار شدهبرادر ایشون ...

نوجوون ها همه انجام میدن حالا شاید تو سن بالاتر کمتر بشه

من فکر کردم برادر ایشون نوجوونه

در صلح باش؛ با خدا، با خودت، با دیگران، با حیوانات، با طبیعت، با هر چیزی...❤ صالح باش، دوستِ من👩🏻‍🦰☕🌱

نمیخواد ازدواج کنه.. زوری که نمیشه.. داره نیازش از راه سالم تخلیه میکنه.. شما میخواهید نیاز طبیعی شخ ...

نه من خودمم مخالف ازدواجم و مجردم🤭به کسی هم توصیه نمیکنم

آخه اینم راه سالمی نیست...باعث ورود اجنه به زندگی میشه و فرکانسش میاد پایین و بیماری ایجاد میشه

میره اتاقش درو میبنده و ۴ ساعت اون توو میمونه

حتی با دختری دوست صمیمی هم نشده تاحالا

توی دانشگاه ارتباط با همکلاسا داشته یعنی حرف میزده با دخترا ولی دوست دختر نداشته

با هرزه و اینا نه😄

پس این وضع طبیعیه واسه آقایون؟

آدم ایده آلیهمهندس ارشده و مغازه داره واسه خودش و ماشین و خونه داره ولی بخاطر سالها درگیر جادو بودن ...

سلام

آرامش ذهنی نداره برادر شما.

یک راه هم بیشتر نداره

ارتباطش با خدا تقویت بشه و توکّلش بالا بره

متاسفانه فعلا بیکاره و خونه ست یعنی با طلسم و اینا زندگیشو به هم ریختن و مشکلات براش ایجاد شده

فک کنم باطل بشه درست میشه کارش ممکنه بعدش ازدواج کنه بره سر خونه زندگیش

طلسم خیلی بده آدمو گوشه گیر میکنه و همه از آدم متنفر میشن

سه روز تعلیق بودم😅 این🌵همون عشق توعه برای خودم لباسش کردم و حالا تقدیمش میکنم به خودت 🪡یاد نی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر

شما از همه نوجونها پرسیدی مگه؟؟نگید اینجور توروخداااا من خودم آقا هستمااااالبته متاهل هستم.

چی بگم والا

در صلح باش؛ با خدا، با خودت، با دیگران، با حیوانات، با طبیعت، با هر چیزی...❤ صالح باش، دوستِ من👩🏻‍🦰☕🌱