2821
2789
عنوان

راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 64 پست
یجای کار میلنگه....باید بیشتر بررسی شهشاید بتونم کمکتون کنم.اگه ایراد نداره درخواست بدم.با شما درخوا ...

لطفا اگه مقدوره همینجا بگین

یه خانمی بود یه جا آشنا شدم و مدیوم بود گفت دورتون تاریکی دیدم و اجنه

منم صدای پاشونو میشنوم شبا توی خونه انگار راه میرن

به خدا پناه میبرم چاره ای ندارم

آزارمون به هیچکس نرسیده ولی حسود اطرافمون زیاده

مردم ما رو میبینن حس تنفر و حسادت میاد بهشون، میخوان بهمون ضربه بزنن، میدونم دست خودشون نیست و اجنه اثر میذارن....

مشکل زیاده....

اینا از کجا پیدا میکنن دعانویس همشون صبی و یهودای ان ی دعا محبت بگیری سنگینی میندازه بیچاره میشه آدم ...

این خوابو انجام داد ۵ سال پیش

خواب دید ضربه ی بدی خورده اون کسیکه براش نوشته،

مرگ عزیزشو دید

و صدای جیغ زدن طرفو شنیده داداشم

انگار یهو یه اتفاق بد میفته برای اون کسیکه براش نوشته

خدا عالمه

خود من مرگ کساییکه برام نوشتنو دیدم خیلی سال پیش برام همیشه سوال بود که چرا من مرگ اینا رو میبینم...نگو ماجرا داشته وقتی بزرگ بشم...

میگن یا باید جادوگر بمیره باطل بشه که در اون صورت اجنه وراثتی میان پیش ما میمونن و باید دفعشون کنیم یا باطل نمیشه مگر معجزه الهی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی تحقیق کردم تا رسیدم به شیخ کاوهکه اونم گفت اصلا نباید سمت دعانویس و اینجور کاسیی که احضار میکنن ...

10 سال کم نیست هر کس دیگه ای بود امیدشو از دست میداد

سه روز تعلیق بودم😅 این🌵همون عشق توعه برای خودم لباسش کردم و حالا تقدیمش میکنم به خودت 🪡یاد نی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر

این خوابو انجام داد ۵ سال پیش خواب دید ضربه ی بدی خورده اون کسیکه براش نوشته،مرگ عزیزشو دیدو صدای جی ...

شما خیلی بیشتر از من میدونید اینطور که میگید خیلی سخته

سه روز تعلیق بودم😅 این🌵همون عشق توعه برای خودم لباسش کردم و حالا تقدیمش میکنم به خودت 🪡یاد نی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر

شما خیلی بیشتر از من میدونید اینطور که میگید خیلی سخته

لطف دارین🙏

هر کسی با توجه به شرایط زندگیش اطلاعاتی بدست میاره

منم انقدر این موضوعات زیاد بوده دیگه مدرک گرفتم😕🤭

خیلی سخته...خیلی

توکل بر خدا 💛