2789
عنوان

دختر خواهرشوهرم صبح زنگ زد به شوهرم میگه ده روز مونده تا تولدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5486 بازدید | 160 پست
چرا خب من برا خواهرشوهرم و دختر پارسال کادو گرفتم اونا نگرفتن برام

اهان پس نگرفتن نگیرید فک کردم اولین بارهه

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بدبختی اینه همسرم سال قبل که نامزد بودیم کلا تولد من یادش رفته بود خودم یادش انداختم

فکر کنم کلا مدلشون اینه ک باید بهشون زنگ بزنن بگن تولدمه😂

من همیشه اینجور مواقع برای کادو یجیزی هم بالاتر میگم بگیره از من اصرار بعد از شوهرم ازونور انکار😂 خودش بیخیال میشه با ی کادو ساده می گیره

اگه یه عاشقانه آرام و نجیب خواستید، خوشحال میشم تاپیک رمانم رو بخونین. قصه ی عشقی که نبض داشت.. Busca en ti mismo todo lo que eres

بابا یک کادو تولده اینقدر سخت نگیر

چندسالشه؟

در حد یک شال

عروسک

ایرپاد

و....

براش بخرین

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

چطورم ینی؟ خواهرشوهرم بهم گفته جن ده 😂🥲 من وزه ام ؟

واقعا گفته؟

پشیمون شدم کادو نگیر

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

خب پیش مامانش زنگ زده بود مطمئنا مامانش گفته ۱۴ سالشه

دختر ۱۴ ساله لازم نداره مامانش بگه به داییت بگو هدیه تولد بخره برات اگر رابطه صمیمی با هم دارن دایی و خواهرزاده ،خودش خود مختار زنگ میزنه شما هم که میگی یک سال هست ازدواج کردین یعنی تا ۱۳ سالگیش، داییش مجرد بود دایی مجرد هم که هوای خواهرزاده اش رو داره

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪