2789
عنوان

دختر خواهرشوهرم صبح زنگ زد به شوهرم میگه ده روز مونده تا تولدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5488 بازدید | 160 پست

حساب خواهرزاده دایی سواس عزیزم حرص نخور بذار ارتباطشون خوب بمونه اونم ک می بینه با روی گشاده قبول کردی جای دیگه جبران می کنه مطمئنا

اگه یه عاشقانه آرام و نجیب خواستید، خوشحال میشم تاپیک رمانم رو بخونین. قصه ی عشقی که نبض داشت.. Busca en ti mismo todo lo que eres

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حساب خواهرزاده دایی سواس عزیزم حرص نخور بذار ارتباطشون خوب بمونه اونم ک می بینه با روی گشاده قبول کر ...

بدبختی اینه همسرم سال قبل که نامزد بودیم کلا تولد من یادش رفته بود خودم یادش انداختم

تو هم به بچت یاد بده نزدیک تولدش زنگ بزنه به عمش بگه

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

خب پیش مامانش زنگ زده بود مطمئنا مامانش گفته ۱۴ سالشه

14 سال بزرگه واسه اینکار

ولی بیخیال شو به داییش گفته دیگخ

هیشکی توی تاریخ قد ما خون دل نخورده / واسه ی یه ذره زندگی این همه نمرده ....... اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بله داییه دیگه راحت نیستی باهاش؟

نه راحتی رو بیخیال

ولی روم نمیاد برم بهش زنگ بزنم

بگم تولدمه یعنی چی اینجوری ی ادمو مجبور

میکنم واسم تولد بگیزه🙂شاید شرایطشو نداشته باشه

من یبار سر این قضیه گریه کردم من بهشون نگفتم

تولدمه اما تولدمو جشن گرفتن یکی اومد بهم تیکه

پروند گفت نمیدونی اینا اوضاع مالیشون خوب نیست

چرا میگی تولدته منم بهش گفتم باور کن بچها رفتن

کفتن امروز تولد منه من هیچی نگفتم🙂🙂🙂🙂

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔 عکس کاربری خودمم

چیکار کنم بنظرت به شوهرم بگم ۳۰۰ تومن پول بده کافیه؟

خواهرانه میگم شما نباش مثل مامان من دخالت نکن دوست داری ایشون دخالت کنه تو کادوی شما به خواهر زادت ؟

بعدم هر چقدر بیشتر بده زبونت جلوش درازتر میشه فردا میگی برای فامیل خودم هم زیاد ببرم

وطن شکوه مادرانه ی منی 🖤

وای من مثل خواهر زاده شوهرتم داییام عین جونم دوست دارم برام کادو هم میخرن اشکال چی داره خواهر زاده اونم چون دوستش داره زنگ زده منم اینکار رو میکنم زن داییام میترکن داییم منو دوست داره جای بچشه سخت نگیر توم سیاست داشته باش

به نام آنکه هستی نام ازو یافت فلک جنبش زمین آرام ازو یافتروزاول درس؛۲۹ اردیبهشت

نه راحتی رو بیخیالولی روم نمیاد برم بهش زنگ بزنمبگم تولدمه یعنی چی اینجوری ی ادمو مجبورمیکنم واسم تو ...

ولی من لازم نیست بگم خودشون میدونن اما 4 ماه مونده به تولدم بلندگو برمیدارم جار میزنم بیچاره بابام

وطن شکوه مادرانه ی منی 🖤