2821
2789
عنوان

پس انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 52 پست

لازمه منم در ادامه این همه آدم بگم طلا؟

خودم و همسرم کلا از این راه پس انداز میکنیم، واقعا موفق بوده، کلی پیشرفت مالی داشتیم مخصوصا پارسال که یهو طلا شد ۲۰ تومن😃

از بهترین روش های پس انداز مخصوصاااا تو ایرانه

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

طلای آنلاین مثل صندوق های طلا در بورس

یا مثلا طلاین

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

طلا خواستی بخری یا طلا دست دوم بگیر که اجرتش کم باشه یا آب شده.سکه اصلا و ابدا نگیر.چون موقع فروشش م ...

اصلا اینجوری نیست من خریدم فروختم به خود طلا فروشی ها به هر کدوم نشون دادم بدون هیچ ایرادی برداشت داشتن

دوستان ظاهرا تاپیک تبلیغ طلاسی بود، هر از چند گاهی هم بروز میشه بدون اینکه کامنت بخوره، گول نخورید لطفا

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
کسی دیجی کالا طلا دیجیتال خریده وام هم میده

خریدم جنگ که شد کلا دسترسیمو قطع کرد تا روزها، زنگ هم که میزدم جواب سربالا میدادن، بعدش که باز شد هم به بدبختی کلی زیر قیمت فروختم تا برداشت کنم پولشم یکماهی طول کشید با کلی زنگ و اینا تا نشست به حسابم برای چندرغاز (زیر یک گرم) سیصد الی چهارصد تومن کارمزد گرفت، اصلا پیشنهاد نمی کنم.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.