2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دیدین کسیو که تو خونه نتیجه گرفته باشه؟؟

بله خیلیا هستن نتیجه میگیرن من خودم چند سال بدنساز بودم و الان یه مدتی مجبورم تو خونه ورزش کنم و جواب گرفتم حتی بیشتر باشگاه البته تغذیه و داشتن وسایل هم مهم بوده

چطور میتونم بیشتر از باشگاه نتیجه بگیرم میتونید راهنماییم کنید؟؟

بله عزیزم من اول به شما توصیه میکنم یه برنامه مخصوص خودتون از مربی بگیرید بر اساس وزن و قد و هدفتون آیا لاغری آیا عضله ساختن یا ثابت بودن همین وزنی که دارید

دوم اینکه حتما یک دمبل متغیر بخرید خیلیی خوبه اینترنتی سفارش بدید یه کش ورزشی مینی ها و توپ پلاتیس اگه بودجتون هست و اگه هدفتون لاغری پروتئین بالا ببرید کربو و چربی کم کنید اگه حجم عضله است پرویتین و کربو بالا ببرید چربی کم کنید

مرسی از راهنمایی تونن😘🤍

خواهش میکنم گلم بازم اگه نمی تونید از مربی برنامه بگیرید برنامه زیره نصب کنید قد وزن هدف وارد کنید بهتون راهنمایی میکنه می تونید پینترست نصب کنید و یه عالمه حرکات ورزشی مخصوص پا بالا تنه و شکم ببنید یه برنامه برای خودتون بنوسید و هر برنامه ۴۵ روز باید انجام بدید

میشه.. اما نه به قشنگی اندامی که توی باشگاه میسازی

من ی مدت عجیب وزنم رفت بالا جوری که از قیافه افتادم

توخونه ورزش کردم طناب میزدم

برنامه دانلود میکردم وزنم بهتر شد

خواهش میکنم گلم بازم اگه نمی تونید از مربی برنامه بگیرید برنامه زیره نصب کنید قد وزن هدف وارد کنید ...

بعد یه چیزی میسه کاری کنم باسنم اب نشه یا بالاتنه زیاد کوچیک نشه و بیشتر از سمت شکم و پهلو اب کنم واقعا بدنم لاغر شه کله باسنم اب میره🤦♀️

میشه.. اما نه به قشنگی اندامی که توی باشگاه میسازیمن ی مدت عجیب وزنم رفت بالا جوری که از قیافه افتاد ...

من خب باشگاه رفتم نتیجه هم گرفتم یه تایمی بیخیالش شدم و ولش کردم حس میکنم صورتم پر قشنگتره و خب واسه اینکه بدنم فرمان داشته باشن میخوام ورزشو تو خونه انجام بدم یکم خوش فرم تر دیدن بشه بدنم