خودم و همسرم کلا از این راه پس انداز میکنیم، واقعا موفق بوده، کلی پیشرفت مالی داشتیم مخصوصا پارسال که یهو طلا شد ۲۰ تومن😃
از بهترین روش های پس انداز مخصوصاااا تو ایرانه
و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
خریدم جنگ که شد کلا دسترسیمو قطع کرد تا روزها، زنگ هم که میزدم جواب سربالا میدادن، بعدش که باز شد هم به بدبختی کلی زیر قیمت فروختم تا برداشت کنم پولشم یکماهی طول کشید با کلی زنگ و اینا تا نشست به حسابم برای چندرغاز (زیر یک گرم) سیصد الی چهارصد تومن کارمزد گرفت، اصلا پیشنهاد نمی کنم.
دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.