2777
2789
عنوان

آموزش مسایل جنسی به بچه ها!

| مشاهده متن کامل بحث + 2205 بازدید | 91 پست
دقیقا والا هر جام میری یه چیزی میگی میریزن سرت ولی این تاپیکا نمیان الان این مسایلی که اینجا گفته شد ...

دروغ چرا؟ من هم بچه بودم نمی دونستم و کسی هم بهم یاد نداد دوبار نزدیک بود بهم تجاوز بشه، هر بار لطف خدا شامل حالم شد. ولی ترس از دست دادن بکارتم یک عمر با من بود!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ساعتی پخش میشه؟ از اینترنت هم میشه گرفت؟

نمیدونم عزیزم تو جم جونیور پخش میشه ساعتشو دقیق نمیدونم بین برنامه ها زیاد پخش میشه

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید
بچه ها خیلی بیشتر از آن که فکرش را بکنید، می فهمند!

درستهه من خودم به پسرم اموزش کامل دادم و همه چیز رو در حد فهمم گفتم ولی بنظرم حتی اگه به بچه دو ساله اموزش هم بدیم بهترین راه مراقبت سفت و سخته اخه بچه دو ساله چجوری از خودش مراقبت کنه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
دروغ چرا؟ من هم بچه بودم نمی دونستم و کسی هم بهم یاد نداد دوبار نزدیک بود بهم تجاوز بشه، هر بار لطف ...

بله دقیقا بخاطر ندونستن اینجا خیلی اتفاقا میفته مامان من نمیگفت ولی واقعا خیلی محدودمون میکرد خودم وقتی تازه سینم داش جونه میزد شوهر خالم به شوخی لمس کرد ولی الان که بزرگ شدم میبینم اینم یه نوع تجاوزه

خداجونم،مرسی که هستی

وای خدای من داریم به کجا میریم اون زمانی که ماها بچه بودیم همش تو کوچه بودیم وبا دوستامون بازی میکردیم چقد اونموقع ها خوب بود بیچاره بچه هامون خیلی دلم واسه بچه های این دوره زمونه میسوزه بیچاره ها رو از صبح تا شب باید تو خونه نگهشون داریم بیرونم که میبریمشون باید مثل یه سرباز دنبالشون باشیم وای ثل یه زندانی میمونن لعنت به این افراد که حتی مدرسه ها هم دیگه امن نیست.....خدای من چه عاقبتی در انتظار فرزندانمون هست  

درستهه من خودم به پسرم اموزش کامل دادم و همه چیز رو در حد فهمم گفتم ولی بنظرم حتی اگه به بچه دو ساله ...

مثلا بهش حق بدیم که بوس بده یا نده؟! حالا خیلی مهمه که خالش یا داییش را بوس نکنه!؟

باید به بچه ها یاد بدیم که نقاط خصوصی بدنشون کجاست و هیچ کس غیر از خودشون نباید ببینه وقتی پدر با پس ...

من یکی رو میشناسم در حد فاجعه😭

خدایی فکر کنم یه جو عقل تو کله مامانه نیس من حرص میخورم می بینم

پسره یازده سالشه اما خیییلی بچه ننه بار اومده هنوز می‌ره دستشویی باید ننش بره پاشو بشوره😤

پسرش با این سنش بدون دمپایی می‌ره دستشویی😤

هنوز مامانش لخت میبرتش حمام😤

دخترش سه سالشه لخت و بدون شلوار جلو این پسرش میزاره تو خونه بچرخه😤

مامانه جلو پسرش همه چی تعریف می‌کنه😤

جون بچه ام همشش راست گفتم...اخ باز دارم حرص میخورم بخدا

« خدایا شکرت »
ببخشید میشه بگین کدوم جم ساعت چند پخش میکنه

بین اکثر برنامه هاش پخش میشه ساعت خاصی نداره بعد از تموم شدن برنامه ها تا شروع شدن برنامه بعدی پخش میکنه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
وای خدای من داریم به کجا میریم اون زمانی که ماها بچه بودیم همش تو کوچه بودیم وبا دوستامون بازی میکرد ...

عزیزم من در همون زمان بچگی کردم متاسفانه بود ولی کسی خبردار نمی شد! انقدر که فکر همه درگیر جنگ و تهیه ارزاقشون بود! الان اطلاع رسانی بیشتر شده!

درمورد حریم خصوصی و انواع آزار جنسی باید به بچه آموزش داد.تنها اینکه جاهای خصوصیشونو یادشون بدیم کافی نیست،اینکه کسی حرف ناجور بزنه یا عکس و فیلم ناجور نشونشون بده همه ی اینا از مظاهر آزار جنسی هست برای یه کودک.درمورد مسائل جنسی هم متناسب با سن و فهم بچه باید توضیحات داده بشه.اینکه بچه فردا بیاد بپرسه بچه ها چطوری به وجود میان یه جوابی میدین؟اگه بچه ها این اطلاعات رو از خانواده به شیوه درست و متناسب سنشون نگیرن بیرون و توی مدرسه از دوستاشون اطلاعات غلط و نامتناسب سنشون میگیرن.

مثلا بهش حق بدیم که بوس بده یا نده؟! حالا خیلی مهمه که خالش یا داییش را بوس نکنه!؟

بله درسته پسر من از بچگی دوست نداشت کسی ببوسدش منم هر جا میرفتیم میگفتم لطفا بوسش نکنید اذیت میشه