2777
2789
عنوان

آموزش مسایل جنسی به بچه ها!

| مشاهده متن کامل بحث + 2205 بازدید | 91 پست
من یکی رو میشناسم در حد فاجعه😭 خدایی فکر کنم یه جو عقل تو کله مامانه نیس من حرص میخورم می بینم ...

🤤 این دیگه چه مادریه همین تربیت های غلط باعث فساد توی جامعه شده

تا خدا هست به عالم چه نیازست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرمو باباش معمولا حمام میبره باهم کاملا لخت میکنن

بعد جالبیش اینه که اصلا نمیپرسه که مامان چرا الجی مثل من نیست یا این چیه یا الجی چرا اینجوریه

بچه های شما چیا میپرسن ازتون درباره اندامشون

من یکی رو میشناسم در حد فاجعه😭 خدایی فکر کنم یه جو عقل تو کله مامانه نیس من حرص میخورم می بینم ...

واااای اصلا قابل درک نیستن اینجور خانوادها انوقت خدایی نکرده یه بلایی سر بچشون بیاد قیافه حق به جانب هم میگرن ناراحتم میشن که چرا ایجوری شد

پسرمو باباش معمولا حمام میبره باهم کاملا لخت میکنن بعد جالبیش اینه که اصلا نمیپرسه که مامان چرا الج ...

پسر من یه بار بهم گفت تو مثل من و بابا نیستی منم گفتم نه خانما با اقایون فرق دارن اندامشون متفاوته 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
پسرمو باباش معمولا حمام میبره باهم کاملا لخت میکنن بعد جالبیش اینه که اصلا نمیپرسه که مامان چرا الج ...

پسر من هم با باباش می رفت معمولا ولی پدرش رعایت می کرد و لباس زیرش را در نمی اورد!

🤤 این دیگه چه مادریه همین تربیت های غلط باعث فساد توی جامعه شده

آره بخدا درست میگی

اوایل چند بار به مامانش گفتم گفت لوس شده قبول نمیکنه تنهایی کاراش کنه

چند بار صدای مامانش زد دستشویی دارم گفتن عزیزم دیگه مرد شدی رشته با مامانت بری با خنده و ملایمت گفتم

یه نگاهیم کرد گفت دوس دارم باهام بیاد

دیگه دیدم گفتنم بی فایده ول کردم

« خدایا شکرت »
دقیقا.گذاشتن عکس بچه تو فضای مجازی وقتی پیج پدرو مادر پابلیکه و همه بهش دسترسی دارن هم غلطه

آره بابا. مثل اینه که همه تو زندگی ادم سرک بکشند! ما فامیلی داریم که در دوران حاملگیش اینقدر عکس تو فیس بوک می گذاشت، برادرم می گفت من خانم حامله ببینمتشخیص می دهم چند ماهشه!

بنظر اشتباهه پدر پیش پسرش بدون لباس باشه باید بچه ها از پدر مادرا اموزش ببین وقتی یه بچه پدرشو لخت ببینه فکر میکنه کار خوبیه پس پیش همه میتونه اینکارو بکنه

آره بابا. مثل اینه که همه تو زندگی ادم سرک بکشند! ما فامیلی داریم که در دوران حاملگیش اینقدر عکس تو ...

اصلا معلومه کی میاد عکسا رو نیگاه میکنه؟اگه کسی پدوفیل باشه و مریض و از این عکسا سواستفاده کنه چی