2777
2789
عنوان

آموزش مسایل جنسی به بچه ها!

| مشاهده متن کامل بحث + 2205 بازدید | 91 پست

یه موضوعی رو بگم که حتی به فاملتون هم اعتماد نکنید و بچه هاتونو تنها نزارین باهاشون، خیلی جاها شنیدم که طرف فامیل بوده و مادر بچه بهش اعتماد داشته،

وقتی خدا از پشت دستهایش را روی چشمانم گذاشت از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم که فراموش کردم او منتظر است تا نامش را صدا کنم.....

یه موضوعی هم اینه که به بچه هاتون یاد بدین افراد غریبه رو عمو یا خاله صدا نزنن، بهشون خانم یا اقا بگن، چون گفتن عمو یا خاله براشون حس اعتماد سازی ایجاد می کنه.

و اینکه بهشون بگید اگه کسی خواست بهت دست بزنه حتما به من بگو، من دعوات نمی کنم و دوست دارم و مراقبتم، چون متاسفانه بعضی از بچه ها به خاطر ترس نمیرن این موضوع رو به پدر مادرشون بگن‌، بزارین بچه ها حس کنن همیشه شما در کنارشون هستین.

وقتی خدا از پشت دستهایش را روی چشمانم گذاشت از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم که فراموش کردم او منتظر است تا نامش را صدا کنم.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه موضوعی رو بگم که حتی به فاملتون هم اعتماد نکنید و بچه هاتونو تنها نزارین باهاشون، خیلی جاها شنیدم ...

درسته عزیزم. من تازگیها به مشاوره های هلاکویی گوش می دم، این جریان واقعا بیداد می کنه! 

هیچ وقتم بچه هاتونو تنهایی نفرستین مغازه یا داخل اسانسور، متاسفانه از این موردا هم بوده.

درسته عزیزم. من تازگیها به مشاوره های هلاکویی گوش می دم، این جریان واقعا بیداد می کنه! 

بله متاسفانه

به بچه های دو سال و نیم چطور باید آموزش داد؟

زوده درکی ازش نداره فقط سفت بچسبش نذار یک ثانیه تنها باشه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
کاش بجای تاپیکای چرت و پرت این تاپیکا زیاد میومدن 

واقعا! آخه تو کشورما مد شده مسایل منفی را پنهان می کنند انگار اصلا وجود نداره! حالا به هم ریختن زندگی دو نفر باشه، صد نفر حاضر می شوند!

دقیقا والا هر جام میری یه چیزی میگی میریزن سرت ولی این تاپیکا نمیان الان این مسایلی که اینجا گفته شدو من یه موردشو نمیدونستم . به افراد غریبه خاله یا عمو نگن . خب اینم یاد گرفتم خیلیه ولی نمیاین لامسب باید تاپیک بزنی مادرشوهر عفریته من همه میان

خداجونم،مرسی که هستی