2821
2789
عنوان

پارانوئید

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 67 پست
عزیزم اختلال شخصیت خودهمخوانه خودش اصلا اذیت نمیشه که بخواد رفتارشو عوض کنه اصلا از نظرشون مشکل از ب ...

اره همیشه میگ مشکل بقیه ان نه با خانواده من رفتار امد داره یعنی پدر و مادر منو حذف کرده تنها کسی ک رفت امد داریم یه خاله اشه و مامانش اینا و ۳ ماه ی بار برم خوکه بابام اینا در حد ۴ روز وایسم اونم بعدش قسم بخورم کاری نکردم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شوهر سابقم پارانویید حاد داشت البته هیچوقت دکتر نیومد ولی من خودم فهمیدم که پارانویید حاد داره

من با یک بچه بعد 11 سال و نیم ازش جدا شدم

البته حضانت بچم با اونه

الان 5 سال کامله ک طلاق گرفتم

با تمام وجودم درکت میکنم ....تازه در رو از روم قفل میکرد گوشیمو هر روز چک میکردم تا تو حیاط نمیتونستم برم ب برادراش و پدرش و برادرش و پدر خودمم شک داشت نسبت به من

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....

شوهر سابقم پارانویید حاد داشت البته هیچوقت دکتر نیومد ولی من خودم فهمیدم که پارانویید حاد داره من با ...

اره واقعا یه جوری خودشون رو جا میزنن مثل فرشته ان انگار کلا ب همه شک دارن. همیشه ب من میگفت خواهرم فلانه از تو بهتره خواهرش ازش ۲ سال بزرگتره خب بعد خودش ۹ سال از من بزرگتره اونو با من مقایسه میکرد یه روز رفتیم خونه خواهرش دید که نه خواهرش اونی نیست ک تعریفشو میدادن حالا دیه پز خواهرشو ب من نمیده با همه مقایسه میکنه منو ولی من نباید مقایسه اش کنم اصلا داغونم خودمم از لحاظ روحی. عجول شدم کلا تصمیمام عجله این دیه مثلا الان میخوام ازش جدا شم خب ولی بعد که میرم خونه بابام اینا میگم ع نکته خوبم داشتااا

نمیدونم باید چیکار کنم نمیدونم برم یا بمونم هی بهش میگم تمیرین کن دارو بخور من کنارتم فقط مولظب ...

اگر پارانوئید تایید شده توسط روانشناس متبحر

متاسفانه درمان نداره

تمرین هم تاثیری نداره

تا آخر عمرم عاشقت میمونم بابای خوبم