2821
2789
عنوان

پارانوئید

287 بازدید | 62 پست

سلام خوبین خانوما من شوهرم پارانوئید بالا و اضطراب بالا داره

دکتر تایید کرده بعد بار قبل که از پیش مشاور اومده بودیم همسرم چکم میکرد من چیزی نمیگفتم ولی دو روز پیش رفت سرکار کارش نزدیکه کلا ۱۵ دقیقه تا خونه فاصله داره بعد من رفتم دسشویی گوشیمم گذاشتم داخل خونه یهو صدای در

خونه اومد حس کردم یکی میدوعه طرف اتاقا بعد بچمم تازه خوابونده بودم بعد همسرم اومد طرف دسشویی حالا من تو دسشوییما گفتم سلام شوکه شده بودم بعد اون با حالت دعوا گفت علیک سلام پا برهنه دوید طرف حموم که اونم چک کنه بعد

دوید تو خونه گوشیمو برداشت که چکش کنه حالا تمام پیام رسان های من روی گوشی اونم هست ولی نگاه زنگ ها میکنه

دیگه با هر کی حرف میزنم باید صدای ضبط شده نشون بدم یعنی کلا کنترلم میکنه بعد من قبلا سعی میکردم عصبی نشم

ولی اون روز دیه شدم و باهاش قهر کردم گفتم دیه خودش

میفهمه میاد معذرت خواهی میکنه ولی نه اومد و طلب کارم الان

است میگه بزار پولدار شم این میکنم اون میکنم شما بگین کسی که پارانوئید داره بدنش هم از بالای ارتفاع افتاده مهره هاش شکسته یعنی نه سلامت روان داره نه سلامت بدن داره نه پول داره من كل ۱۲ ماه سال شاید خرجم باشه ۱۰ ملیون اینم واجبی و نوار بهداشتيه من باید چیکار کنم

چطور تحمل میکنی 🥺

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.✨ ♡۱۴٠۳.۱۲.۱۲♡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زندگیه؟ همش که شد جنگ اعصاب

الان ۵ ساله اردواج کردیم کلا فک کنم ۶ ماه خوب بودیم همیشه جنگ اعصاب همیشه من باید کوتاه بیام من باید مقصر باشم من باید مواظب حرف زدنم باشم که جای تو بگم شما که براش سوتفاهم نشه کلا احساساتمو به معنای واقعی گذاشتم کنار نباید ناراحت شم نباید غر بزنم نباید عصبی شم

توهمی هست نخوندم متن تو

نه پارانوئید داره از نوع بالاش

اختلال شخصیت پارانوئید (PPD)، یک اختلال روانی مزمن است که با بدگمانی، سوءظن شدید و بیاعتمادی مداوم نسبت به دیگران مشخص میشود. افراد مبتلا به این اختلال اغلب دیگران را تهدیدی برای خود تلقی میکنند و بدون دلیل منطقی، نیتهای آنها را خصمانه میدانند. این وضعیت نه تنها باعث مشکلات جدی در روابط اجتماعی، خانوادگی و شغلی فرد میشود، بلکه میتواند به انزوای اجتماعی، استرس مزمن و کاهش کیفیت زندگی اطرافیان و خود فرد بیمار منجر شود. تشخیص و مداخله بهموقع توسط روانپزشک میتواند در مدیریت و کنترل این اختلال نقش موثری داشته باشد.

متاسفم

یکی از آشنایان همسرم هم همین جوریه

به خودشم شک داره

دختره بنده خدا جرات نداره گوشی دستش بگیره

وگرنه یه دعوای سنگین

بعدش معذرت خواهی

البته تو مراحل طلاق هستن بعداز ۱۰ سال

میدونم که میبینی خدا جون

الان ۵ ساله اردواج کردیم کلا فک کنم ۶ ماه خوب بودیم همیشه جنگ اعصاب همیشه من باید کوتاه بیام من بای ...

درربرابر زورگو خودشیفته همینه

شوهر منم همش دنبال مقصره

ماهی یکی دعوای شدید راه میندازه

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

نه پارانوئید داره از نوع بالاش اختلال شخصیت پارانوئید (PPD)، یک اختلال روانی مزمن است که با بدگمان ...

میدونم خوندم در موردشون

یکیش توهمی دیگه

شوهرمنم توهمی میشه البته شوهر من مصرف کننده هست متاسفانه

بدبیندوتوهمی بو میاد و روانی بازی پرخاشگری رو

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم