2821
2789
عنوان

پارانوئید

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 67 پست
بنظرتون چیکار کنم

همسر من خیلی خفیف تر اینطوریه میدونم چقدر در اون حالت بی منطقن و دست خودشون نیست خیلی کم وقتی حالشون خوبه عذرخواهی هم میکنن و خیلی وقتها رمانتیک هم میشن ! اما چه فایده روان آدم داغون میشه بنظرم تهدیدش کن ترکش کن و اگه درست نمیشه جدا شو البته اگه حامی نداری باید تلاش کنی برای مستقل شدن سنت خیلی کمه اما تجربه زندگیت زیاده میتونی ...بهش ضعف نشون نده که هی بدتر میشه...

گر چه نیست وصالی ولی خوشم به خیالت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همسر من خیلی خفیف تر اینطوریه میدونم چقدر در اون حالت بی منطقن و دست خودشون نیست خیلی کم وقتی حالش ...

نه خانواده ام پشتمن بعد تهدید کنم به رفتن میگه برو ایندفعه دنبالت نمیام برو هر جا دلت میخواد

نه خانواده ام پشتمن بعد تهدید کنم به رفتن میگه برو ایندفعه دنبالت نمیام برو هر جا دلت میخواد

میگه چون فکر نمیکنه بری شوهر من هم همینو میگفت من رفتم بعد از اینکه برگشتم خیلی تغییر کرد و بیشتر حواسشو جمع کرد

گر چه نیست وصالی ولی خوشم به خیالت
حتما امروز میشینم دوتا چهارتامو میکنم

امیدوارم بهترین اتفاق برات بیفته به آرامش واقعی برسی انشاءالله

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
نه پارانوئید داره از نوع بالاش اختلال شخصیت پارانوئید (PPD)، یک اختلال روانی مزمن است که با بدگمان ...

زندگی سخته با اینجور آدما

منم تجربه سرکله زدن با ی ادم شکاک داشتم

روانشناس گف شاید وسواس فکری داره شاید پارانوئید ولی مشخص نشد چون نرفت درمان شه ولی شکاک بود ولی ن دیگ در این حد خیلی بهتر بود

شوهرت وقتی تشخیص دادن داره اونم نوع بالاش

پیر میشی بخدا داغون میشی

اونجوری متوجه شدم گفتند بعضی از نوع های پارانوئید درمان نداره نمیدونم چقدر راسته

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏

زندگی سخته با اینجور آدما منم تجربه سرکله زدن با ی ادم شکاک داشتم روانشناس گف شاید وسواس فکری داره ش ...

پیر شدم واقعا قبلا ادم کلا شنگولی بودم ولی الان افسرده ام

زندگی سخته با اینجور آدما منم تجربه سرکله زدن با ی ادم شکاک داشتم روانشناس گف شاید وسواس فکری داره ش ...

مال منم اولا خوب بود حدود ۱ سال بعد عروسیمون بدتر شد

پیر شدم واقعا قبلا ادم کلا شنگولی بودم ولی الان افسرده ام

درکت میکنم عزیزم دیگه روز ب روز خسته میشه ادم و زده از زندگی

مال منم اولا خوب بود حدود ۱ سال بعد عروسیمون بدتر شد

اره بعدش بدتر میشن امکانش هست

نمیتونی جدا شی ن؟ درمان ادامه میده؟

نه گفته دارو میخوره برای درمان اصلا مقاومت نکرد ولی اصلا تلاش نمیکنه رفتارشو بهتر کنه

عزیزم اختلال شخصیت خودهمخوانه خودش اصلا اذیت نمیشه که بخواد رفتارشو عوض کنه اصلا از نظرشون مشکل از بقیه اس

حداقل داروها باید اظطرابشو کنترل میکردن اگه تاثیری نداشته باید داروها عوض شن

اره بعدش بدتر میشن امکانش هست نمیتونی جدا شی ن؟ درمان ادامه میده؟

والله گفت درمان رو ادامه میدم ولی الان پول ندارم که فعلا اقدامی کنم یعنی روانشناس ارجاع داده که بره پیش روانپزشک که دارو بهش بده ولی هنوز نرفته