2789
عنوان

عصبیمممممم دلم میخواد شوهرمو با بیل بزنم مردک مستربین پت و مت

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 83 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دیگه شده حرص نخور گناه داره اونم از قصد نکرده ک اومده صرفهجویی کنه تو هزینه ها بدتر ری.ده🤣🤣🤣🤣

لباسشو تازه شسته بودم پهن کرده بودم خشک شده بود پوشید رفت برام نصفه شبی استامینوفن بگیره اومد دیدم کفتر ریده روش 😭

چقد سختش میکنی من بودم خندم میگرفت از کارش😂

خواهر ری ده تو خونم بخدا همون پارکتم اومدم دسمال بکشم دیدم لبه هاشون یکم لب پره میگه نهههه بوودد اونارو من نکردم اصن نمیدونم چ مرگشه تازه فرستادم استامینوفن بخره برام اومد دیدم پشت لباسش کفتر خراب کاری کرده میگم اینو چرا ریدی میگه بخدااا شانس ندارم تقصیر من نیست اه

عجب صبری خدا

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خواهر ری ده تو خونم بخدا همون پارکتم اومدم دسمال بکشم دیدم لبه هاشون یکم لب پره میگه نهههه بوودد اون ...

گناه داره

چطور دلت میاد مگه کافری😂

آشوب درونش را نه کلمات می‌توانست بیان کند و نه فریادها ... 

دشمن نیاز نداری

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر